– Stor interesse fra Premier League

Sport Witness kikker nærmere på Nemanja Vidic’ mulige retur til England.

Publisert Sist oppdatert

United.no samarbeider med Sport Witness, nettsiden som bedre enn de fleste andre vet hva som skrives i de ulike landene og dermed har bedre kontroll på rykter, sannhetsgehalten i disse, og annet som også skjer rundt Manchester United.

Om Vidic-retur i januar

Av: Sport Witness

Nemanja Vidic’ opphold i Inter Milan har så langt vært skuffende. Den italienske pressen har fokusert på en rekke svake prestasjoner fra serberen, og det virker som om de har kost seg med å flere ganger gi ham laveste karakter på spillerbørsen.

En del av kritikken har også vært fortjent. Vidic har levert noen svake prestasjoner og gjort noen stygge personlige feil. Inters forsvar har ikke lekket baklengsmål, men siden laget ikke har scoret så mange selv så har tabbene blitt ekstra synlige.

FC Internazionale Unveil New Signing Nemanja Vidic

Tuttosport mener at manager-byttet kan være dårlig nytt for Vidic, siden Mancini er mindre tålmodig enn forgjengeren og under sterkt press til å levere fra første stund. Gamlesjefen Walter Mazzarri ble aldri vurdert som sterk nok til å ta store avgjørelser, som det ville vært å vrake Vidic, men med Mancini skal det være annerledes.

Avisa skriver at Vidic kan ende med «politisk asyl» i England så fort januar-vinduet åpner, og sånn sett komme seg bort fra problemene i Inter. Avisa mener det er stor interesse fra Premier League, og at Inter nå ikke ville vil være redd for å slippe ham så raskt.

Den tidligere Manchester United-kaptein hadde det i alle fall atskillig hyggeligere under karrieren sin på Old Trafford, og det vil mange klubber fortsatt huske. Mancini vil garantert gi Vidic en sjanse, men Tuttotsport frykter at dette kan ende med trøbbel.

Kanskje handler det bare om at Inter forventet for mye av Vidic og at Vidic forventet for mye av Inter.

Powered by Labrador CMS