– Mata har hjulpet meg siden dag én

Marcos Rojo tok over Manchester Uniteds instagramkonto.

Publisert Sist oppdatert

Vi har sett det tidligere at Manchester United har hatt en «spillerdag» på Instagram-profilen sin, der ulike spillere overtar brukeren for en dag og legger ut favorittbildene sine fra tiden i klubben, samt deler sine tanker rundt det. Onsdag var det Marcos Rojo sin tur.

Det første bildet Rojo delte var et bilde av da han, Ángel Di Mariá og Wayne Rooney feiret scoring mot Queens Park Rangers i høst.

– Dette er et fint bilde, Ángel [Di María] er også med og vi er veldig glade sammen. Vi hadde akkurat scoret i debutkampen min. Det var et stort øyeblikk å være med på å feire et mål for første gang på Old Trafford.

Videre fulgte han opp med bildet under, med følgende tekst: – Da jeg var ung, så jeg alltid fotballkamper sammen med venner og familie. Old Trafford er en viktig del av fotballens historie, og å få muligheten til å ta en tur rundt og bli kjent med stadion var veldig stort – og noe jeg kommer til å huske.

Neste bilde ut er bildet dere ser sammen med Juan Mata øverst i saken, med teksten: – Juan har hjulpet meg her siden dag én. Han ønsket meg virkelig velkommen her og han er her alltid for meg når jeg trenger hjelp, og han gir meg råd og tips om hva enn jeg måtte lure på. Han har hjulpet meg med å slå meg til ro. Juan er en strålende person!

Også familien til Marcos Rojo får spalteplass på instagramkontoen med over 2,7 millioner følgere.

– Familien min er så viktig for meg; jeg forsøker alltid å være så nær dem som mulig. Vi står hverandre veldig tett. Vi har det veldig bra i Manchester, det er en flott by og vi stortrives. Datteren min har allerede begynt på skole her, og vi har det alltid fint når vi tre [kjæresten og dattera] er sammen.

Det siste bildet er av han da han poserer på treningsfeltet dagen han signerte. – Det var moro å dele bildene mine med dere. Takk for all støtte!

Se alle bildene på Manchester Uniteds instagramkonto her.

Powered by Labrador CMS