Bak kulissene: Slik var Solskjærs tre første måneder

Mens José Mourinho aldri nølte med å sage spillerne foran resten av gruppa i garderoben, har alle i Manchester United respondert positivt på lederstilen til Ole Gunnar Solskjær. Ved hjelp av kilder tett på klubben kan United-Supporteren fortelle hvordan Solskjær har vært bak kulissene i sine tre første måneder som United-manager.

Klokken 10.20 onsdag 19. desember ble artikkelen «Sjokket er et faktum – Solskjær er United-manager» publisert på united.no. Ganske nøyaktig ett minutt tidligere hadde Manchester United sluppet pressemeldingen en hel fotballverden ventet på.

Det var ikke bare startskuddet for det som skulle bli historiens beste start for en United-manager, men markerte også begynnelsen på en ny hverdag for skandinaviske supportere. Plutselig tilhørte et av idrettens mektigste verv en nordmann.

Dekningen har vært ekstrem, både i England, i Skandinavia og ellers i verden. Likevel vet vi lite om hva Ole Gunnar Solskjær har gjort på innsiden United-manager.

Det er utgangspunktet for denne artikkelen. Å forsøke å male et bilde av hva som har skjedd bak kulissene på Aon Training Complex og Old Trafford i Solskjærs tre første måneder som United-manager. Dette er hverdagshistorier som ikke bare forteller oss hvorfor Solskjær lyktes, men også hvordan han gjorde det.

Opplysningene kommer fra kilder nær klubben og personer på innsiden – kilder United-Supporteren har gode grunner til å stole på.

TAKTISKE TRIUMFER: Ole Gunnar Solskjær har flere ganger vist seg som en slu taktikker. Før bortekampen mot Tottenham i januar trente United bevisst på kombinasjonen som ga United vinnermålet på Wembley.

DETTE ER EN PLUSS-ARTIKKEL

Bli betalende medlem

Er du allerede medlem?

← Tilbake