Ryktesaker, uke 14

To nye navn på ryktebørsen i dag!

Publisert Sist oppdatert

United.no samler alle ryktene i én og samme sak slik at det blir enklere å følge dem for dere som elsker rykter, og enklere å holde seg unna for alle de som ikke orker dem.

Les også: Forrige ukes rykter

Søndag 6. april:

14.00: Går Ryan Giggs mot sine siste uker i United? Uten å tre inn i noen som helst form for trenerrolle? Les saken til Daily Mail her.

10.31: Er Morgan Schneiderlin på vei til Manchester United? Det melder The Mirror. Den relativt unge franskmannen som til vanlig spiller sentral midtbane hos Southampton har spilt for Frankrikes aldersbestemte laget, i tillegg til å ha vært en viktig brikke i et voksende Southampton-lag. Les saken her.

09.48: Han har såvidt vært nevnt før, og nå nevnes han igjen av Daily Star. Sevillas venstreback, Luis Alberto Moreno, skal visst være et navn på markedet for en rekke Premier League-klubber dersom de ikke får hentet inn Luke Shaw. Les saken her.

Lørdag 5. april:

10.55: Ifølge talkSPORT er United en av flere klubber som er interesserte i Sevillas midtstopper Federico Fazio etter at han har imponert over tid. Den høyreiste midtstopperen på 27 år blir jaktet på av United, Tottenham, Arsenal og Fiorentina, ifølge radiokanalen. Les hele saken.

Noe talkSPORT ikke nevner: United skal ha vært på Europa League-kampen mellom Porto og Sevilla på torsdag, noe som selvsagt også kan ha med andre spillere å gjøre. Eliaquim Mangala kan det ha vært, mens Sport Witness mener United burde kjempe med Real Madrid om to spillere, noe du kan lese om her.

Fredag 4. april:

08.30: Daily Mail melder at United planlegger nye kontraktstilbud til kvartetten David de Gea, Phil Jones, Danny Welbeck og Tom Cleverley. De tre førstnevntes nåværende avtaler utløper i 2016, mens Cleverley bare har vel ett år igjen av sin. For Jones’ vedkommende skal hans representanter allerede ha vært i innledende samtaler med klubbledelsen, og fått signaler om at det venter en langtidsavtale for 22-åringen.

08.15: Manchester United skal nå for alvor ha kastet seg inn i kampen om Porto-angriperen Jackson Martinez. Det er den portugisiske avisen A Bola som hevder dette. Dersom meldingen medfører riktighet, betyr den uansett at David Moyes & co. står overfor en tøff oppgave med å lokke colombianeren til Old Trafford. Fra før av har nemlig både Chelsea, Arsenal og Monaco meldt interesse for 27-åringen. Les mer her.

Torsdag 3. april:

21.15: Ifølge Daily Mail er United og City ute etter nye midtstoppere, og avisen kan fortelle at begge klubbene ser på to midtstoppere, og akkurat denne gangen er det ikke Eliaquim Mangala det er snakk om. Det brasilianske stortalentet Lucas Silva er den ene, den andre er Real Sociedads Iñigo Martínez. 

Nevnte Mangala, og Ezequiel Garay, er oftere nevnt i denne spalten, men Daily Mail melder ikke noe om de to i den saken. Det trenger selvsagt ikke å bety noe som helst, siden storklubber naturligvis ser på mange spillere verden rundt. Les hele saken.

18.30: United har planer om et spektakulært dobbeltkjøp fra Southampton, ifølge talkSPORTLuke Shaw er en gjenganger i denne spalten, mens den målfarlige midtbanespilleren Adam Lallanas navn blir nevnt mer sporadisk. Ifølge radiostasjonen er uansett United klare for å gi £50 millioner for å sikre seg begge to på en gang i sommer. Saints-duoen skal være høyt oppe på Moyes’ shoppingliste.

Southampton har ellers produsert spillere som blant annet Gareth Bale, Theo Walcott og Alex Oxlade-Chamberlain i nyere tid.

Chelsea er også interesserte i Luke Shaw, men ifølge talkSPORT er United nå i førersetet. Også andre medier har hevdet det samme tidligere. Les hele saken.

18.15: Barcelona får ikke handle spillere i de neste to overgangsvinduene, om de ikke er heldigere med anken sin, og dette har i dag skapt spekulasjoner om at United og City er blant storklubbene som følger saken med interesse, siden dette kanskje kan åpne opp for å snappe Alen Halilovic fra katalanerne. Den kroatiske 17-åringen har blitt omtalt som den nye Messi, og planen er at han skal bli Barcelona-spiller.

Sky Sports omtaler ryktet om denne interessen fra United og City, men gjengir også sitater fra Dinamo Zagrebs manager om at overgangen til Halilovic ikke vil bli påvirket av Barcelona-dommen. Det er med andre ord sannsynligvis helt uaktuelt at noe vil skje på den fronten for United. Les mer.

18.10: PSG-stopper Alex har vært et overraskende navn nevnt i forbindelse med en United-overgang til sommeren, da i så fall sannsynligvis for å gi litt rutine til det som potensielt kan bli en veldig ung forsvarsrekke, men 31-åringen selv tror han spiller for PSG også neste sesong.

– Jeg er en PSG-spiller nå, og jeg gir 100%, og jeg tror jeg fortsatt vil være en PSG-spiller neste sesong, sa den tidligere Chelsea-spilleren til franske Le 10 Sport.

“I am a PSG player today and I give 100%. And I think I’ll still [be a] PSG player next season,»

13.05: Ifølge Sport Witness uttaler Patrice Evras agent at det er en viss mulighet for at franskmannen returnerer til Italia (hvor han tidligere har spilt for Marsala og Monza), men at han ikke ønsker å distrahere ham med dette nå (i sesonginnspurten).

Onsdag 2. april:

19.20: Det meldes nå at United sender speidere til Portugal for å få med seg helgens kamp mellom Pacos de Ferreira og Sporting Lisbon. United har allerede Bebe utlånt til hjemmelaget, men det har også gått rykter i lang tid, om at de er interessert i å hente William Carvalho fra Sporting. I tillegg skal de nå også ha satt søkelyset på Carlos Mane i følge Sunday People

Tirsdag 1. april:

16:16: United skal ha vist interesse for Martin Puskas, den ungarske PSV-spilleren og nå har Puskas selv uttalt seg til Origu.hu. Det er Sky Sports som skriver om dette, der Puskas innrømmer at han har tilbuder fra storklubber og han gjerne vil ta en overgang over til England! Du kan lese hele saken her. 

12.45: Football Direct News mener å vite at Manchester United – og Tottenham – er interessert i Olympiakos-stopperen Kostas Manolas. 22-åringen har hatt en god sesong for de greske ligamesterne, og spilte begge Champions League-kampene mot United.
Manolas skal ha vært i David Moyes’ søkelys allerede i 2012, men den gang takket grekeren nei til spill på Goodison Park. At den skotske manageren nå er på plass på Old Trafford, gjør det trolig vanskeligere for Manolas å avslå en eventuell forespørsel.

09.55: Fiorentina-trener Vincenzo Montella avslører at klubbens hans ikke vil ha muligheter til å takke nei dersom det skulle dukke opp et tilstrekkelig stort bud på vingen Juan Cuadro. Det er en opplysning som ifølge Here Is The City vil interessere Manchester United og Arsenal.
Uniteds interesse for den 25 år gamle colombianeren skriver seg etter sigende fra de siste ukene, mens Arsenal har blitt linket til ham over lengre tid.

08.15: Så har det igjen dukket opp rykter rundt United-interesse for Cesc Fabregas. VozPopuli hevder at David Moyes & co. planlegger et bud på £41 millioner for Barcelona-stjernen. Les mer her.

Mandag 31. mars:

17.00: Norske journalister hevder at United og flere andre toppklubber skal ha vært representert på tribuner rundt omkring i Norge denne helgen. Molde-Vålerenga, Strømsgodset-Start og Rosenborg-Viking er kampene det er snakk om. Hvilke spillere som skal ha blitt vurdert er usikkert.

16.55: Ifølge tweeten nedenfor sier Karl-Heinz Rummenigge at Toni Kroos har undertegnet ny kontrakt med Bayern München.

14.00: Borussia Dortmund har tilbudt Ilkay Gündogan ny kontrakt. 23-åringens kontrakt går ut om et drøyt år, United har vært interessert, men spørsmålet er hva som skjer siden han har vært skadet hele denne sesongen.

07.35: Shinji Kagawa er ønsket tilbake i Borussia Dortmund, skriver Daily Mirror. Japaneren gjorde sakene sine bra i lørdagens 4-1-seier mot Aston Villa, men Mirror skriver at det kun er et lån tyskerne er interessert i. Så spørs det hvor interesserte United er i det. Noe særlig mer info kommer ikke, så er nok ikke stor grunn til å tro veldig på dette. Les saken her.

PS. Det var mange rykter søndag, og de kan du altså lese i «forrige ukes rykter«…

Powered by Labrador CMS