– Vi er med i gullkampen

Moyes, Rooney og Bruce. Her er reaksjoner etter seieren mot Hull.

Publisert Sist oppdatert

United snudde 0-2 til seier 3-2 borte mot Hull andre juledag.

Etterpå kom følgende reaksjoner:

David Moyes:

– Jeg er fornøyd fordi dette er et sted det er vanskelig å vinne på, og det er også vanskelig å score mål her.

– Å ligge under med to mål og likevel vinne er fantastisk. Jeg trodde det ville bli vanskelig da, men disse spillerne har gjort det før og de gjorde det bra slik at vi klarte å snu dette

[poll id=»48″]- Vi var egentlig fortsatt på Humber-broa de første ti minuttene.

– Derfor var det deilig å gå inn til pause med 2-2, men på 3-2 så skremte Hull oss noen ganger. Likevel, jeg tar 3-2 når som helst etter å ha ligget under med 2-0 etter 10 minutter.

– Nå handler det om å kutte avstanden opp så mye som mulig. Det er lenge igjen i serien, og vi kan bare fortsette å plukke poeng. Det gjenstår mye arbeid, men jeg tror at vi ved sesongslutt er blant de som kan kjempe om tittelen.

– Wayne Rooney var fantastisk. Han måtte jo gjøre to-tre ulike jobber i løpet av kampen.

– Nå får vi lappe folk sammen og se hvem som er klare før vi drar til Norwich fredag.

Moyes nektet å svare på spørsmål om dommeren, som han var synlig misfornøyd med underveis.

Wayne Rooney:

– Det var trolig et av mine beste mål. Vi har også vist litt kvalitet de siste ukene, samtidig med at vi har kjempet hardt. Vi visste at det ble en slitekamp mot Hull da vi kom under med to mål, men dette var et uhyre viktig resultat for oss.

Om sitt 150. seriemål for United: – Ballen spratt godt for meg, og jeg tok en sjanse. Det var et viktig mål for oss på et viktig tidspunkt i kampen.

Ashley Young:

Steve Bruce, Hull-manager:

– Vi fikk en kjempestart, men gjorde for mange feil etterpå. Det var rett og slett ikke vår dag. Vi kan imidlertid klappe oss selv litt på ryggen for å ha skapt såpass mange sjanser.

– James Chester vokste opp som United-spiller så han må ha vært i drømmeland etter scoringen. Han scoret jo nesten også helt på tampen. Dessverre scoret han også et selvmål, men det kommer han til å komme over. Han er en veldig god ung spiller.

– Nå skal jeg dra hjem, sparke katta og ta et glass med rødvin.

Powered by Labrador CMS