Hull-fansen fortsatt optimister

Vi har snakket med lederen i Hull Scandinavian Arctic Tigers, Jonas Nilsson.

Publisert Sist oppdatert

Søndag er det klart for sesongens siste kamp. I år, som i fjor, spiller Manchester United en av sesongens siste kamper mot Hull. Vi har tatt en prat med «Tigerhead» i Hull Scandinavian Arctic Tigers, Jonas Nilsson.

Til tross for at Hull er nødt til å slå United søndag, er han fortsatt optimistisk på eget lags vegne.

Mens kampen har alt å si for Hull, har Manchester United kun en teoretisk mulighet om tredjeplassen å kjempe for. Hvilket utfall tror du det vil gi?

– Vi håper på samme effekt som det hadde på Chelsea mot West Brom. Det kan lett bli at spillere er litt redde for egne bein og ikke satser for fullt. Da vet vi at Premier League er så jevn at det straffer laget som ikke gir alt.

Steve Bruce har en grusom statistikk mot Manchester United, og kan rykke ned med laget på søndag. Hva er dine tanker om Bruce?

– Bruce har en plan, strategi som jeg liker, og jeg synes ikke at han og laget fortjener å rykke ned. Statistikken fra kampene forteller at vi spiller fotball, og ikke ligger bakpå og satser på kontringer. Hjemme mot Chelsea knuste vi dem statistisk, men tapte 2-3. I fotball er det mål som teller.

Hva har gått galt denne sesongen?

– Vi scorer ikke. Vi skaper mye, men har ikke den goalgetteren som trengs. Vi har tapt mange poeng når vi har tatt ledelsen. Litt for mange skader på nøkkelspillere.

Hvor optimistisk er du på laget ditt sine vegne før skjebnekampen? Tør du å tippe et resultat?

– Vi har vist at vi spiller bra mot topplagene. Vi slo Liverpool hjemme da det trengtes for et par uker siden. Innstillingen til spillerne må være på topp. Så ja – optimistisk: 2-1.

Hvilken Manchester United-spiller frykter du mest?

– Rooney.

ROONEY: Scoret kampens andre.
FRYKTET: Wayne Rooney er friskmeldt og fryktet. United-kapteinen har scoret mot Hull tidligere denne sesongen.

Og er det en Hull-spiller United bør frykte?

– Dame N’Doye er den eneste som scorer litt sånn jevnlig.

Hvordan tror du Hull sin startellever kommer til å se ut mot United?

– Harper – Chester, Dawson, McShane – Elmohamady, Meyler, Huddlestone, Quinn, Brady – Jelavic, N’Doye. Samme som mot Tottenham.

Powered by Labrador CMS