King til Hull

United og Hull skal ha blitt enige om en utlånsavtale for Joshua King.

Publisert Sist oppdatert

Dermed tyder alt på at neste stoppested for nordmannen blir KC Stadium.

King, som nylig returnerte til Manchester etter et mislykket opphold i Bundesliga-klubben Borussia Mönchengladbach, skal ifølge Dagbladet tilbringe resten av sesongen på KC Stadium.

Visst det lenge

– Jeg har visst om det lenge, og jeg ønsket meg tilbake. Max Elbert, manageren som hentet meg (til Borussia), sa skader var grunnen til at jeg dro hjem, men det er bare tull. Jeg fikk aldri sjansen, sier King selv til Dagbladet, og røper at han slet med ryggen i omtrent en uke, samt med en lyskeskade de siste tre ukene av oppholdet i Tyskland. Bortsett fra dette var han skadefri.

Men til tross for mangel på spilletid, synes ikke King at Tysklands-oppholdet var bortkastet.

– Det er en del av det å være fotballspiller. Jeg lærte mye av å være der. For to år siden hadde jeg pakket sammen og dratt min vei, Nå holdt jeg ut til jul. Det er jeg fornøyd med, selv om jeg mistet selvtilliten der nede.

– Men i juleferien fant jeg tilbake til mitt gamle jeg. Jeg hadde en prat med Ferguson, og han ville ikke at jeg skulle dra på lån til utlandet igjen. Det var snakk om Molde, fordi jeg kjenner Ole og vet hvordan han trener. Jeg har stor respekt for ham.

– Men Ferguson ville at jeg skulle bli i England. Kanskje jeg spiller for Ole en gang senere i karrieren.

Ennå ikke helt i boks

Avtalen med Hull er foreløpig ikke underskrevet, men partene ønsker at han skal dra til KC så snart som mulig.

– Hull er bare en time unna Manchester, de ligger på sjetteplass i Championship, og det er fem andre United-spillere *) der allerede, som jeg kjenner godt. Alt er ikke klart ennå, men jeg tror det blir slik. Så fort jeg føler meg fit, drar jeg. Nå er det det samme for meg hvor jeg spiller, så lenge jeg får spille på høyest mulig nivå for meg selv akkurat nå, avslutter King.

*) De fem øvrige United-spillerne King sikter til er Robbie Brady (på lån resten av sesongen), samt ex-Reds Corry Evans, Joe Dudgeon, Cameron Stewart og James Chester. I tillegg befinner Paul McShane seg i klubben, men han forlot United allerede i 2006, to år før King skrev under som akademi-spiller.

Powered by Labrador CMS