Lindelöf får gjennomgå

– Viste akkurat hvorfor José Mourinho ikke stoler på ham, skriver to aviser.

Publisert Sist oppdatert

Han hadde ingen stor kamp på Kirklees Stadium lørdag ettermiddag, Victor Lindelöf.

Det var imidlertid ikke bare svensken som leverte under pari mot nyopprykkede Huddersfield.

Omtrent hele laget sviktet da Manchester United gikk på sesongens første nederlag og tapte 1-2.

Søndag skriver avisene sitt…

Manchester Evening News (Ciaran Kelly):

– Hans første store Premier League-test, og virket helt rystet etter baklengsmålet. Bommet i lufta på det andre målet. Kommer til å lære fra dette, skriver journalisten og gir Lindelöf en treer – av ti – på børsen.

– Nemanja Matic gjorde knapt noe feil på egen banehavldel, spilte backene fri, og tok kreativt ansvar fremover, skriver han om Matic, som får en sekser.

Les mer her.

The Guardian (Daniel Taylor)

– Huddersfield gjorde alt for å ro det i land. De var kjapt på ballen, sterke i duellene, og var virkelig dedikerte til å unngå å få en sen, dramatis, twist, skriver Taylor.

– Det mest oppsiktsvekkende er at United hadde syv rene bur i løpet av de første åtte kampene, og kom til vest-Yorkshire fullt klar over at hadde de klart én til ville de blitt de første i historien, skriver han videre.

– I stedet, kanskje ikke tilfeldig, sviktet United defensivt så fort Phil Jones måtte byttes ut med skade. Med Lindelöf på banen i ti minutter hadde de sluppet inn like mye som de to foregående månedene.

Les mer her.

The Mirror (Steve Bates)

– Victor Lindelöf viste mot Huddersfield hvorfor José Mourinho ikke stoler på ham, lyder overskriften til Mirror.

– Den svenske midtstopperen har slitt med å rettferdiggjøre en plass i José Mourinhos lag siden dag én, og etter en fryktelig opptreden mot Huddersfield får han nok ikke sjansen igjen med det første.

– Til tross for et voldsom press fra United de siste 20 minuttene, som resulterte i en Marcus Rashford-scoring, klarte Huddersfield å holde ut.

Les mer her.

Daily Mail (Jack Gaughan)

– Victor Lindelöfs «horror show» viser akkurat hvorfor José Mourinho ikke stoler på £31 millioners signeringen, lyder Daily Mails overskrift, nesten identisk med Mirrors.

– Det var vanskelig å ikke få litt sympati for Chris Smalling, som hadde en grei kamp i Yorkshire. 23-åringen ved hans side, derimot, har en jobb å gjøre, skriver avisen.

– Mourinho sa på fredag at han ikke griner over den stadig voksende skadelisten, men den begynner uten tvil å bli en hindring.

Les mer her.

Powered by Labrador CMS