Tapte huset da United vant

En Arsenal-fan i Uganda tenker seg forhåpentligvis bedre om neste gang.

Publisert Sist oppdatert

Det er AllAfrica.com som bringer historien om Henry Dhabasani, en mann som nå tråler den ugandiske byen Iganga, i jakt på et sted å bo for seg og familien.

Foran søndagens kamp på Old Trafford mellom mellom Arsenal og Manchester United, var dristige Henry så overbevist om at favorittlaget hans ville gå seirende ut mot de regjerende ligamesterne, at han like godt satset toromshuset sitt i et veddemål. Og nei, det gikk ikke så bra.

Men for å ta denne artige lille historien slik den artet seg:

Mens Henry satset hus og hjem, var motparten, Rashid Yiga, noe mer måteholden. Han nøyde seg med å fylle potten med sin nye Toyota Premio – ja, i tillegg til sin kone(!).

Veddemålet ble deretter registrert skriftlig i både verdige og formelle former, bevitnet av lokale ledere og en rekke fotballfans, sannsynligvis med tilhørighet i begge de respektive leirer.

Svimte av

Så startet det virkelige alvoret.
Etter hvert som det dramatiske oppgjøret skred frem 7.000 kilometer unna, tipper vi at svetten rant i strie strømmer hos begge de tv-tittende gamblerne. Til slutt ble det for mye for dristige Henry. Han svimte like godt av idet det gikk opp for ham at kampen endte med 1-0-seier til David Moyes’ gutter.

Nå står Henry Dhabasani husløs igjen med tre koner og fem barn. Mandag, dagen etter kampen på Old Trafford, dukket nemlig Rashid Yiga opp med en hær av United-fans og kastet både ham og familien på gaten.

Moralen? ALDRI vedde imot Manchester United!

Powered by Labrador CMS