– Det beste er i vente

Mino Raiola snakker om Henrikh Mkhitaryan.

Publisert Sist oppdatert

I et intervju med Daily Mail insisterer spillerens agent på at Manchester United har til gode å se det beste av den armenske spilleren.

Etter en god preseason og flust av lovord, måtte Mkhitaryan se de tre første seriekampene fra benken. 27-åringen fikk så sin første start i Manchester-derbyet, men ble byttet ut i pausen etter en fryktelig svak førsteomgang.

Mkhitaryan pådro seg en lårskade på landslagssamling og gikk glipp av oppkjøringen til derbyet og var ikke tilgjengelig til søndagens tap mot Watford.

Raiola forsikrer derimot United-supportere om at spilleren vil vise hvorfor klubben betalte en anselig sum for han i sommer, når han er helt skadefri igjen.

– Mkhitaryan var den beste spilleren i Bundesligaen de to siste årene, noe som sier sitt. Han har en sterk mentalitet og vil vise seg som en forsterkning når han er helt matchfit.

Raiola kunne også avsløre at United slett ikke var den eneste klubben som ønsket å signere spilleren hans.

– Vi var veldig nære enighet med en annen klubb i Premier League, men Dortmund nektet å la han gå. Så kom United på banen og ting gikk fort i orden.

Tidligere i sommer snakket vi med Eurosport-kommentator Petter Bø Trosterud som følger Bundesliga tett, om hva vi kan forvente av den armenske spilleren. Dette kan du lese her.

Powered by Labrador CMS