Ryktesaker, uke 39

Sir Alex Ferguson ligger angivelig langflat etter Paul Ince sin sønn.

Publisert Sist oppdatert

United.no samler alle rykter i én sak, slik at det skal bli enkelt å finne dem eller holde seg unna – avhengig av om du elsker eller misliker rykter.

Les også: Forrige ukes rykter

Søndag 30. september

11.00 Sunday Express hevder at Manchester United er nære ved å bli enige med Blackpool om en overgang for stjerneskuddet Thomas Ince. Paul Ince sin sønn har scoret seks mål på sesongens syv første ligakamper. Blackpool krever angivelig 6 millioner pund for å slippe playmakeren.

Torsdag 27. september

16.00 «Den nye Roy Keane», Kevin Strootman, har vært aet til Manchester United en rekke ganger. Nå avslører spillerens agent at tiden er moden for å flytte på seg. – Strootman har hatt en fantastisk tid i PSV, men han har bestemt seg for at det er på tide å prøve seg i en større liga. Hvis vi blir enige om en avtale med en interessant klubb, er PSV klare til å la ham bytte beite i januar, fordeller Chiel Dekker ifølge TalkSport.14.10 Juventus-stopper Arturo Vidal skal ifølge talkSport visstnok befinne seg høyt oppe på Sir Alex’ ønskeliste. Den 25 år gamle chileneren skaffet seg et navn i midtforsvaret til tyske Bayer Leverkusen, før han i fjor sommer skrev under for Juve. Der ble han etter hvert en viktig brikke på laget som i vår gikk hen og ble Serie A-mestere for 28. gang.Likevel, med en kontrakt som har varighet til 2016 og en prislapp på £40 millioner hengende rundt halsen, skal det nok mye til for at 25 år gamle Vidal blir United-spiller. 12.50 Dukker det opp nok en japaner på Old Trafford? Sport Witness hevder i hvert fall at tyske kilder aer Manchester United til midtbanespilleren Hideto Takahashi. Han skal lenge ha vært i søkelyset til Bundesligaklubbene Hamburger SV og Borussia Mönchengladbach, men nå som United har kastet sine øyne på ham regnes klubben også som favoritt til å sikre seg signaturen hans. Prisen antydes å ligge på rundt €3 millioner.Takahashi, som fyller 25 den 17. oktober, beskrives ellers som en defensiv midtbanemann som også kan benyttes som midtstopper. Han har til nå spilt to landskamper for Japan.

Mandag 24.september

Det er en rolig dag på ryktefronten, men The Sun har en liten snutt som fanger vår oppmerksomhet. De mener nemlig at tidligere United-stopper Henning Berg er en av de aktuelle kandidatene til den ledige managerjobben i Bury.

Berg kom til United etter å ha imponert stort for Blackburn. Som trener hadde Berg stor suksess i Lyn, men oppnådde ikke den forventede suksessen i Lillestrøm.
Powered by Labrador CMS