Ryktesaker, uke 34

Sir Alex er ikke villig til å selge Anderson til Tottenham.

Publisert Sist oppdatert

United.no samler ryktene i én sak, slik at dere som liker dem kan finne dem lett, og dere andre lett kan holde dere unna.

Les også: Forrige ukes rykter

Søndagens rykter

21.40: Søndag formiddag meldte Mail on Sunday at Tottenham skulle være interesserte i United-duoen Nani og Anderson. Ifølge sportsjournalist Duncan Castles har Spurs-manager Andre Villas Boas forhørt seg angående muligheten for å hente Anderson til White Hart Lane, men Sir Alex Ferguson skal ha avvist portugiserens fremstøt og sagt klart i fra om at brassen ikke er til salgs.

16.00 Darren Fletcher, som har slitt med sykdom og ikke vært i aksjon for Manchester United siden november, ble observert utenfor Britannia i minuttene før kampen mellom Stoke og Arsenal. Det har foreløpig ikke vært noen spekulasjoner om hvorvidt skotten kan være på vei til Stoke på for eksempel en låneavtale, men united.no minner uansett om at Paul Scholes ble sendt på speidertokt for å finsikte Uniteds motstandere flere ganger før han gjorde comeback i januar.

United skal for øvrig møte Stoke og Arsenal henholdsvis 20. oktober og 3. november.

14.15 Ifølge The Mail on Sunday følger Tottenham Nani og Andersons situasjon nøye. Hvis United vil selge en av spillerne, skal Tottenham være klare til å legge inn et bud.

Den siste tiden har Hector Herrera vært kraftig aet til United. Etter kampslutt lørdag kommenterte Sir Alex Ferguson ryktene, og det er mildt sagt lite som tyder på at han blir United-spiller:

– Jeg aner ikke hvordan de ryktene oppsto, sier Ferguson.

Lørdagens rykter

12.25 Moussa Dembele har vært aet til Manchester United titt og ofte, men ifølge Footylatest er det Tottenham som leder kampen om belgierens underskrift. Mens Ferguson angivelig har forsøkt seg med at skambud tidligere, hevdes Villas-Boas å være villig til å betale summen Fulham vil ha; 15 millioner pund.

Fredagens rykter:

08.45 Daily Mail traff ba med gårsdagens historie om at Zeki Fryers var på vei til Belgia; det skal de ha. Så spørs det da om de er like treffsikre når de i dag påstår at Sir Alex Ferguson har funnet frem handlekurven og satt kurs for sommermarkedet på White Hart Lane. Der befinner det seg som kjent en nederlandsk landslagsspiller ved navn Rafael van der Vaart. Kreativ er han også; og nettopp kreativitet er en egenskap United-manageren føler han trenger mer av, og derfor er ute etter.

Torsdagens rykter:

17.40 Wolverhampton har solgt Matt Jarvis, og ifølge Express & Star skal Robbie Brady bli sett på som en mulig erstatter. Ståle Solbaken skal være villig til å by £1,2 millioner.

09.40 Mexico-baserte Raza Deportiva mener å vite at United nå har fremmet et bud på €13.5 millioner for Pachucas ettertraktede midtbanespiller, den olympiske gullmedaljøren Hector Herrera (se Onsdagens rykter).

07.25 Vi trodde at Zeki Fryers forsvant fra denne ryktespalten så snart han i sommer nektet å forlenge avtalen med United og isteden valgte å dra til Tottenham. Men nei da. United krever £6 millioner i kompensasjon for å la den 19 år gamle forsvarsspilleren gå til en direkte konkurrent, og det er et beløp Tottenham ikke på noen måte er villig til å hoste opp. Dermed går det mot at FAs uavhengige tribunal må inn og fastsette et endelig overgangsbeløp. Eller..? Nei, det er slett ikke sikkert at det blir nødvendig. Ifølge Daily Mail har nemlig belgiske Standard Liège nå meldt interesse for Fryers, og overfor dem vil United kun kreve minimal kompensasjon. Så da blir det hele opp til Tottenham: Enten betale beløpet United krever, eller se ham forlate landet. Samme kilde melder for øvrig at Fryers skal i samtaler med Standard-ledelsen i dag.

Onsdagens rykter:

15.30: Ifølge tyske Bild forsøkte United seg virkelig med et bud på Dortmund-spiss Robert Lewandowski i sommer, men 24 millioners pund-forsøket ble avslått. Dortmund vil nemlig ikke selge.

14.20: the Telegraph hevder at United vil intensivere jakten for å finne nye arbeidsgivere til Bebe, Berbatov og Federico Macheda før overgangsvinduet stenger 31. august. Både lån og salg skal være aktuelt.

13.55: AC Milans franske midtstopper, Philippe Mexes, skal være aktuell for United. Daily Mail hevder at Sir Alex vurderer et ett års lån av 30-åringen, trolig etter alle skadene på de andre midtstopperne så langt i sommer.

11.40: Mark Ogden fra the Telegraph skriver på twitter at Dinamo Kiev også skal være interessert i Dimitar Berbatov. Kiev vant som kjent borte mot Borussia Mönchengladbach i den første kvalifiseringskampen til Champions League tirsdag kveld.

09.00: Mark Ogden i the Telegraph skriver imidlertid at Sir Alex verken vil selge Nani eller Javier Hernandez i august, selv om det nå er overflod av angrepspillere på Old Trafford. Zenit St. Petersburg ønsker Nani, og det skal skal ha vært kontakt mellom klubbene, men russerne vil altså ikke lykkes. Dette ifølge Ogdens kilder.

08.30: Nanis svake kamp mot Everton kan få konsekvenser, skriver Neil Custis i The Sun. En United-kilde fastslår at portugiseren vrakes til Fulham-kampen til fordel for Ashley Young. I tillegg skal United nå ha lagt kontraktsforhandlingene med kantspilleren på is. Det var et ønske om å få Nani på en ny fireårskontrakt, men United vil nå avvente til neste sommer – når Nani kun har ett år igjen av kontrakten, sier The Suns kilde. Nani har visstnok 90.000 pund i uka, men ønsker et lønnshopp til 130.000 pund, ifølge The Sun.

08.10: Univisiondeportes.com skriver onsdag at United er i ferd med å kjøpe meksikanske Hector Herrera. 22-åringen ble ifølge Wikipedia kåret til turneringens beste spiller da Mexico vant Toulon-turneringen i år, og spilte også da Mexico vant OL i London. Ifølge Pachucas visepresident, Andres Fassi, har klubben allerede vært i samtaler med United. Det eneste som mangler er et konkret bud, sier visepresidenten som også hevdet United var interessert i juni. Her kan du se midtbanespillerens Wikipedia-side.

Tirsdagens rykter:

15.00: La Gazzeta dello Sport skriver tirsdag at United sitter med nøkkelen i Manchester Citys jakt på Fiorentina-esset Stevan Jovetic. City ønsker sistnevnte, men Fiorentina ønsker å vite at de får en erstatter på plass, og den erstatteren skal være Dimitar Berbatov. Ifølge den italienske avisa ønsker United åtte millioner pund for Berbatov, mens Fiorentina har strukket seg til 4,5 millioner pund så langt. Så får vi se da…

Mandagens rykter:

14.30 Ifølge franske L’Equipe hadde United (og Chelsea) speidere tilstede under helgens Ligue 1-oppgjør mellom Toulouse og Saint-Etienne. Målet for spionasjeturen skal ha vært bortelagets 17 år gamle forsvarsspiller Kurt Zouma.

08.00 Kaká til United? Vel, diverse medier melder at Real-manager Jose Mourninho skal ha gitt beskjed til kollega Sir Alex at han kan få låne brasilianeren ut sesongen. Mannen som ble kåret til verdens beste i 2007 har vært mye skadet og ikke helt klart å levere varene de siste årene. Det sies at Sir Alex skal være interessert, men også bekymret for formen til 30-åringen fra Brasilia. Derfor har United-manageren tatt seg en tur i tenkeboksen for å vurdere hva han skal gjøre.
Powered by Labrador CMS