Maguire og Ten Hag

– Vil diskutere fremtiden de kommende dagene

Publisert Sist oppdatert

Harry Maguires fremtid på Old Trafford er fortsatt noe usikker, men kanskje får vi en større avklaring rundt midtstopperens fremtid i United i løpet av en uke eller to.

Ifølge Fabrizio Romano vil 30-åringen sette seg ned med Erik ten Hag veldig snart, og slik situasjonen er nå skal det fortsatt være muligheter for at han kan finne seg en ny klubb.

– En annen historie vi venter på er Harry Maguire og hans samtaler med Erik ten Hag, som vil skje i løpet av de kommende dagene, sier Romano i CaughtOffside.

– For øyeblikket er ikke jeg klar over forhandlinger med West Ham (som Maguire kobles til), men de er fortsatt opptatt med midtbanesituasjonen da de må erstatte Declan Rice. Det er ikke noe som for øyeblikket er nært forestående, men jeg tror fortsatt at det er muligheter for at Maguire forlater Old Trafford i sommer, fortsetter han.

Om Maguire blir værende over sommeren vil et annet tema være om han forblir lagets kaptein, da han under Ten Hag har måttet tåle å ha havne et stykke bak i midtstopperkøen.

The Sun påstår at Maguire uansett vil miste kapteinsbindet, uavhengig om han blir værende eller ikke, og at visekaptein Bruno Fernandes vil ta over det permanent.

Powered by Labrador CMS