harry32

– Blir ingen overgang til West Ham

Nesten en uke etter at West Ham fikk et bud på Harry Maguire akseptert, skal overgangen nå ha gått i vasken.

Publisert Sist oppdatert

Flere medier rapporterte tidligere tirsdag at Harry Maguires mulige overgang til West Ham kunne kollapse.

Tirsdag kveld skriver flere engelske medier, deriblant The Athletic og Sky Sports at det ikke vil bli noe av overgangen. Det samme gjør Fabrizio Romano.

Forklaringen skal være at en overgang nå vil gi United for kort tid til å hente inn en erstatter, i tillegg til at Ten Hag sies uansett å se på 30-åringen som en viktig del av troppen og er fornøyd hvis han blir værende og kjemper om plassen.

Midtstopperen skal dessuten aldri ha blitt enig med West Ham om de personlige betingelsene og har heller slått seg til ro med tanken om å bli i United.

– Harry respekterer West Ham – men det var aldri en enighet om personlige betingelser. Harry er fortsatt fornøyd i United, elsker klubben og tror han vil få mange muligheter til å spille, sier kilder nær Maguire, ifølge Romano.

Nyheten kommer omtrent en uke etter at det ble kjent at West Ham hadde fått et bud på £30 millioner for midtstopperen akseptert fra United.

Dette bekreftet også West Ham-manager David Moyes på pressekonferansen sin før Premier League-åpningen.

Som vi har sett hos en viss rival litt lenger vest i England de siste dagene holder det imidlertid ikke bare at klubbene kommer til enighet for at en overgang skal la seg gjennomføre.

Powered by Labrador CMS