Skjermdump: TV 2

Knust Maguire: – Uakseptabelt!

Publisert Sist oppdatert

For tredje gang denne sesongen måtte Harry Maguire innse at finaledrømmen brast på siste hinder.

Det var en ærlig og nådeløs kaptein som stilte til intervju etter 1-2-tapet for Sevilla.

– Det er vanskelig. Guttene er knust. Vi skapte mange sjanser og det straffet de oss for. Det beste laget tapte. Vi har vært effektive foran mål denne sesongen, men ikke i dag, sa Maguire til BT Sport.

– Vi er en fin gjeng, og det er uakseptabelt å tape. Semifinaler er ikke akseptabelt. Vi er nødt til å ta det neste steget, men progresjonen har vært stor i år. Vi spilte mot et godt Sevilla-lag, og på en annen dag ville vunnet.

LES OGSÅ:

TO BAKLENGS: Harry Maguire depper etter Sevilla-scoring.

Som så mange ganger før denne sesongen sendte Bruno Fernandes United i ledelsen fra straffemerket tidlig i kampen. Det var Uniteds 22. straffespark og portugiserens 14. straffescoring.

Likevel sendte Suso og Luuk de Jong Sevilla til finale med sine scoringer, til tross for et massivt United-press gjennom store deler av kampen.

Mot FC København og Sevilla har United til sammen hatt 46 skudd – 21 av dem på mål. Det har imidlertid kun resultert i to scoringer, begge fra straffemerket.

– Vi presset høyt og scoret tidlig. De hadde mye ball, men skapte ikke mange sjanser. Vi slapp inn to mål på innlegg, og det er ikke godt nok. Vi fortjente å vinne, men for tredje gang blir vi slått ut i semifinalen, sier Maguire, som spilte sin 55. kamp fra start denne sesongen.

SESONGENS SISTE: Bruno Fernandes scoret Uniteds siste mål i 2019/20.

Den engelske 27-åringen har aldri vært i en cupfinale, selv om han riktignok fikk ett minutt i play-off-finalen med Hull i 2016.

– Vi vinner noe snart. Vi vil at det skal skje så fort som mulig. Kanskje var det manglende rutine som kostet oss. Vi skulle ikke sluppet inn det andre målet, sier Maguire.

LES OGSÅ:

Powered by Labrador CMS