Liverpool v Manchester United - Preseason Friendly

De Gea fraværende – Maguire tilbake i full trening

Treningsbildene fra første treningsøkt i Melbourne viste en tropp av smilende United-spillere. Likevel er det et fravær som kan bekymre Erik ten Hag.

Publisert Sist oppdatert

Etter en lett treningsøkt på AAMI Park i Melbourne preget av restitusjon etter tirsdagens kamp mot Liverpool var de aller fleste spillerne tilstede på feltet. En lett økt hvor spillerne løp samlet før de avsluttet med en skyteøvelse på små mål.

Én spiller figurerer ikke på noen av treningsbildene fra treningsøkten; David de Gea.

Keeperen gikk av etter 68 minutter i tirsdagens kamp, like etter han holdt seg til bakre del av låret da han var ute for å plukke et langt oppspill. Hvor alvorlig en eventuell skade er eller om han kun har tatt det helt med ro onsdag er ikke bekreftet.

En som var tilbake i full trening var Harry Maguire.

Midtstopperen var den eneste av de etablerte spillerne som er med på sommerturneen som ikke var med i kamptroppen i Bangkok.

En liten smell gjorde at United-kapteinen på den åpne treningen trente for seg selv dagen før kampen mot Liverpool. Ten Hag tok med det ingen sjanser for midtstopperen og lot Maguire se nedsablingen av rivalene fra tribuneplass.

LES OGSÅ: Fortsetter som kaptein

Manchester United Pre-Season Training Session
LETT TRENINGSØKT: Harry Maguire og resten av troppen hadde en lett restitusjonsøkt etter landing i Australia.

LES OGSÅ: Nani klar for fredagens motstander

Maguire vil høyst sannsynlig dermed få spilletid i de kommende kampene under turneen og det at Ten Hag bekreftet at Maguire fortsetter som kaptein vitner om at nederlenderen ser på den engelske landslagsstopperen blir en viktig mann i tiden fremover.

United-troppen dro kort tid etter å ha mottatt trofeet for seieren over Liverpool til flyplassen og rett videre til Melbourne hvor det etter kampen kommende fredag blir et nytt Premier League-oppgjør mot Crystal Palace tirsdag 19. juli.

 

Powered by Labrador CMS