Maguire

– Jeg produserer «clicks»

Den dårlige formen til England fortsatte mot Italia i Nations League fredag kveld.

Publisert Sist oppdatert

Det ble en middels dag på jobben for Uniteds kaptein i en svak kamp fra det engelske landslaget. Gareth Southgates menn rykket dermed ned til nivå B i Nations League, selv med en kamp igjen å spille.

Harry Maguire ble tatt godt i mot av den engelske fansen, som viste sin støtte ved å rope navnet hans før avspark. Kraftstopperen startet sammen med Kyle Walker og Eric Dier i en trebackslinje og spilte samtlige 90 minutter. Han var ikke direkte involvert i Englands baklengsmål, men spilte heller ingen stor kamp. I de fleste britiske aviser, figurerer stopperen på rundt fem og seks på børsen, med beskrivelsen om at ikke gjorde noen store feil, men ser fortsatt «shaky» ut når det spilles med høy fart rundt han.

maguire england
TUNG DAG PÅ JOBBEN: Harry Maguire og resten av det engelske landslaget leverte ingen stor kamp mot Italia i Nations League

I et intervju med talkSPORT etter kampen forteller kapteinen følgende om sin formdupp i det siste:

– Jeg føler meg fin, jeg er klar til å spille og føler meg fit og klar. Angående formen min vet jeg ikke hva som har blitt sagt. Jeg leser ingen ting om det. Jeg kommer fra tre gode kamper med det engelske landslaget i sommer og har hatt en god pre-season, så jeg føler meg veldig bra.

United-kapteinen har slitt med spilletid etter å blitt satt ut av laget etter det pinlige 4-0-tapet mot Brentford, men nekter å la kritikken fra pressen gå inn på seg:

– Manageren (Erik Ten Hag) unngikk å spille meg i en kamp og etter dette har laget vunnet siden. Jeg fortsetter å jobbe hardt på trening og sørger for at jeg er klar når min mulighet kommer. Jeg konsentrerer meg bare om meg selv og bryr meg ikke om hva det skrives om meg. Jeg er Manchester Uniteds kaptein og vet at hvis ting skrives om meg, så produserer det clicks.

Harry Maguire fikk nylig støtte fra den italienske stopperkjempen Giorgio Chiellini etter den trøblete sesongstarten.

Luke shaw entret også banen for «The Three Lions» fredagskveld. Han fikk drøye 20 minutter på banen, men klarte ikke å endre kampresultatet mellom EM-finalistene i 2020. Total syv spillere var i aksjon for Manchester United i andre landskamper, les om dem her.

 

Powered by Labrador CMS