Brazil v Ghana - International Friendly

«Lek og moro» for brasilianerne

Fredag kveld var syv av åtte mulige United-spillere i aksjon da det ble spilt en Nation Legaue-kamp og to vennskapskamper.

Det ble storseier for brasilianerne, men det ble dessverre sure tap for både Uruguay og England. Uniteds engelske forsvarsspillere har ikke vært i aksjon i ligaen på over en måned, men begge fikk spilletid for det engelske landslaget.

Iran 1-0 Uruguay

Vennskapskamp, NV Arena i Østerrike

Mål: Mehdi Taremi (79)

Facundo Pellistri startet for Uruguay i deres vennskapskamp mot Iran. Til pause sto stillinga fortsatt 0-0. Pellistri fikk en hel omgang på banen før han ble byttet ut og tok plassen på benken. Etter 79 minutter scoret Iran, signert av Taremi. Det ble kampens eneste mål, og dermed endte det med tap for Pellistri og Uruguay.

Brasil 3-0 Ghana

Vennskapskamp

Mål: Marquinhos (9), Richarlison (28, 40)

Casemiro startet på banen, mens Fred og Antony startet på benken i vennskapskampen mellom Brasil og Ghana. Uniteds brasilianere fikk også et gjensyn med lagkameraten Alex Telles som for øyeblikket er på lån hos Sevilla. Telles startet på banen sammen med Casemiro.

— Alex og jeg ser hverandre igjen. Han er en god venn. Jeg savner han og håper at han har det bra i Sevilla. Det er alltid godt å få et gjensyn med venner fra landslaget som representerer landet ditt. Jeg håper vi gjør det bra, sa Fred før kampen.

Kampens første scoring kom etter bare 9 minutter, etter at Marquinhos scoret på hodet etter en corner. Etter 28 minutter doblet Brasil ledelsen med et mål fra Richarlison. Brasil fortsatte å øke ledelsen, og i minutt 40 ble det tredje målet scoret, også av Richarlison.

Casemiro rakk å få et gult kort før han og Brasil gikk i garderoben med 3-0 ledelse. Etter 63 minutter gikk Casemiro av banen mens han holdt seg på ryggen etter en smell like før. I samme minutt kom Antony inn på banen, men han rakk ikke å gjøre noen avgjørende inngripener før kampen var slutt. Det endte 3-0.

Italia 1-0 England

Nations League – gruppe C, San Siro stadion i Italia

Harry Maguire startet på banen, mens Luke Shaw startet på benken i Nations League-kampen mellom Italia og England. Midtstopperne har ikke startet for United i ligaen siden 4-0 tapet borte mot Brentford.

Til pause sto det 0-0 mellom lagene som møttes til EM-finale forrige sommer.

Det var jevnt lenge ut i andre omgang, før skuddet til slutt satt for Giacomo Raspadori og Italia. Etter 68 minutter sto det 1-0.

Luke Shaw kom inn i minutt 72, men rakk ikke å endre på resultatet. Slik som i EM-finalen forrige sommer, gikk seieren til Italia.