England v France: Quarter Final - FIFA World Cup Qatar 2022

Varane til semifinale – VM-drømmen over for Maguire, Shaw og Rashford

Drømmen om VM-gull er over for Harry Maguire, Luke Shaw og Marcus Rashford.

Frankrike og Raphaël Varane tar seg videre til semifinalen etter å ha slått England 2-1.

Frankrike tok ledelsen tidlig etter et langskudd fra Aureline Tchouaméni. England presset på og var det spillemessig beste laget på Al Bayt Stadium.

Etter 54 minutter fikk England straffe og Harry Kane gikk selvsikkert frem og ekspederte straffen i mål i duell med sin klubbkamerat Hugo Lloris. England fortsatte å trykke på for mål og var svært nære da Harry Maguire headet i stolpen.

Få minutter senere smalt det i stedet i andre enden. Olivier Giroud løp seg fri fra Maguire og stanget Frankrike tilbake i ledelsen, men dramaet var ikke ferdig der.

England fikk ny straffe like etter, men denne gangen klarte ikke Harry Kane å holde nervene i sjakk og banket ballen over mål. Rashford kom inn på tampen og var utrolig nære å skaffe ekstraomganger med et frispark fra 22 meter som gikk noen millimetere for høyt og over.

DRØMMEN OVER: Det sa stopp i kvartfinalen for Uniteds tre engelske spillere. Marcus Rashford, Harry Maguire og Luke Shaw reiser nå hjem og må se resten av VM fra sofa-kroken.

England 1-2 Frankrike

MÅL: 0-1 Aurelien Tchouaméni (16), 1-1 Harry Kane (54 str.), 1-2 Olivier Giroud (72)

England: Jordan Pickford – Kyle Walker, John Stones, Harry Maguire, Luke Shaw – Jordan Henderson, Declan Rice, Jude Bellingham – Bukayo Saka, Phil Foden, Harry Kane

Frankrike: Hugo Lloris – Joules Koundé, Raphael Varane, Dayot Upamecano, Theo Hernandez – Antoine Griezmann, Aurelien Tchouaméni, Adrien Rabiot – Ousmane Dembélé, Olivier Giroud, Kylian Mbappé

1 min: Kampen er i gang!

16 min: MÅL! Aurelien Tchouaméni dunker til fra distanse og ballen går som en prosjektil ned i det venstre hjørnet. For en scoring av den unge midtbanespilleren, men kanskje burde Jordan Pickford klart å få en hånd på den?

20 min: Luke Shaw skyter på et frispark fra 25 meter. Får ballen over muren, men Lloris ser utgangen og får flyttet seg over og holder ballen i fast grep.

28 min: England nærmer seg noe. Foden slår inn en corner som lander i beina på Maguire, men United-stopperen klarer ikke å få dundret ballen mot mål og den blir liggende inne i femmeteren. Utrolig at ikke England får noe ut av den situasjonen.

PAUSE

46 min: Kampen i gang igjen!

47 min: Jude Bellingham klemmer til på volley fra 25 meter etter å ha fått ballen fra Shaw. Lloris slår til corner.

48 min: Påfølgende corner slås på bakre hvor Maguire ruver i lufta. Forsøker seg nok på en heading mot mål, men den lander inne i femmeteren og Lloris får kontroll på ballen.

52 min: STRAFFE til England. Målscorer Tchouaméni feller Saka som dribler seg inn i feltet.

54 min: MÅL! Harry Kane sender Lloris feil vei og banker ballen knallhardt mot venstre hjørne. England utlikner og vi er like langt!

70 min: Harry Maguire er millimetere unna å gi England ledelsen. Får stå helt alene på 12 meter og stange ballen mot mål og treffer stolpen før ballen går ut av spill.

72 min: Ny gigantisk sjanse for England. Luke Shaw kommer rundt på venstresiden og slår ballen inn foran mål langs bakken. Saka er først på ballen i motsatt ende, men setter ballen utenfor fra syv meter, bare for å se at han blir vinket av for offside.

77 min: Olivier Giroud får en kjempesjanse etter at Shaw taper i lufta mot Dembele. Pickford redder mesterlig.

78 min: MÅL! Så er han der like etterpå! Olivier Giroud stanger inn fransk ledelse. Griezmann pisker ballen inn foran mål og Giroud kommer seg foran Maguire og får heade fritt fra fem meter og da er det vanskelig å stanse tidenes toppscorer for Frankrike.

81 min: STRAFFE til England. Mason Mount løpes overende og dommer gir England sitt andre straffe etter å ha tittet på VAR-skjermen.

84 min: STRAFFEBOM! Harry Kane går igjen for kraft, men denne gangen blir det for hardt og kapteinen skyter over!

89 min: Harry Maguire pådrar seg gult kort.

90+10 min: Marcus Rashford holder på å bli helten og redde ekstraomganger for England, men frisparket fra 22 meter kysser tverrliggeren og går over. For et drama.