– Veldig viktig etter en dårlig forestilling mot Burnley

Harry Maguire og Jesse Lingard kunne være fornøyd etter avansement og etterlengtede scoringer.

Publisert Sist oppdatert

Harry Maguire var fornøyd etter seieren mot Tranmere Rovers på Prenton Park.

– Det var veldig viktig at vi vant i dag, etter en dårlig forestilling og et dårlig resultat mot Burnley. Vi gikk skikkelig inn for å komme med en positiv forestilling for fansens del, og det å kvalifisere oss til neste runde var hvorfor vi kom hit, sa United-kapteinen til BT Sport.

Han scoret sitt første mål for Manchester United på spektakulært vis etter at han ikke hadde scoret siden januar 2019.

– Ja, det har vært en stund siden, og jeg har hatt en del sjanser denne sesongen, men har ikke klart å finne nettmaskene. Det var naturligvis fint å gjøre det nå, og selvsagt å hjelpe laget videre til neste runde, sa Maguire, som forhåpentligvis ikke må vente like lenge på neste mål.

Maguire snakket også om at det var vanskelig å spille på gressmatta, men at det var det samme for begge lag, og at United ble vant til det.

ENDELIG MÅLSCORER: Harry Maguire.

– Ikke vært i så god form

En annen som nok synes det var ganske godt å havne på scoringslista, er Jesse Lingard, som etter Arsenal-scoringen på denne tida i fjor bare hadde scoret ett mål (Astana) for United.

– Jeg har ikke vært i så god form, og det er alltid godt å score et mål, og å hjelpe laget.

– Mange folk bidro, og det var en god forestilling av laget, sa Lingard, som også gjorde det klart at han mente det var godt å få et tidlig mål.

Lingard ble kåret til banens beste av BT Sport.

Nå er det bare å håpe at det blir en slags ketchupeffekt for Lingard og/eller Maguire – at det plutselig kommer mye etter at det har vært vanskelig å få det helt ut.

YES-E: Jesse Lingard og United leverte varene på Prenton Park.
Powered by Labrador CMS