– Kane er på et helt annet nivå enn Lukaku

Rio Ferdinand og resten av BT-Sports peker på vesentlige forskjeller mellom de to spissene.

Publisert Sist oppdatert

Manchester United ble herset med på Wembley onsdag kveld.

Mål fra Eriksen og Jones før hvilen, ble for tungt for United – som aldri kom seg ordentlig inn i oppgjøret.

På vår egen spillerbørs ble samtlige dømt til sesongverste, men i BTs studio etter kampen var det spesielt én spiller som fikk gjennomgå: Romelu Lukaku.

Rio Ferdinand, Harry Redknapp og Frank Lampard skulle sammenligne vår belgiske spiss med Harry Kane, og de tre var ikke nådige i sin dom. 

– Det går ikke an å sammenligne de to. Kane er på et helt annet nivå enn Lukaku. Kane er kanskje den beste spissen i Europa akkurat nå, sa Redknapp – og fikk støtte av Rio Ferdinand.

– Kane viste hvorfor han er den beste spissen i ligaen. Han herjet med United-stopperne. Forskjellen mellom Kane og Lukaku ble så tydelig. Han spilte som en ekte 9’er, fastslo Ferdinand. 

Den tidligere United-stopperen trekker frem at Kanes fysiske tilstedeværelse ble for mye for Smalling og Jones, som aldri klarte å hindre at England-spissen holdt på ballen for å involvere lagkameratene sine som kom etter.

Frank Lampard la til at det eneste overraskende med Kanes forestilling var at han ikke kom på scoringslisten.

Hittil denne sesongen står Lukaku med elleve mål i Premier League, men må (selvfølgelig) se seg slått av toppscorer Harry Kane – som står med 21 mål så langt.

Hva tenker dere, er virkelig Kane i en helt annen klasse enn Lukaku? 

Powered by Labrador CMS