Toppet mannskap til Belfast

Sir Alex Ferguson vil ha med sine beste mann når Harry Gregg skal hedres.

Publisert Sist oppdatert

15. mai møter Manchester United et sammensatt, irsk lag ledet av Martin O’Neill og David Jeffrey på Windsor Park for å hedre den heltemodige nordiren.

Kampen skal imidlertid spilles bare to dager etter at Premier League-sesongen 2011/2012 er avsluttet, og Manchester Uniteds mange landslagsspillere vil trolig rette fokus mot sommerens verdensmesterskap i Polen og Ukraina sporenstreks etter at årets sesong er ferdigspilt.

Sir Alex Ferguson lover uansett at han skal gjøre alt som står i hans makt for å få de aktuelle spillerne til å delta i testimonial-kampen til den 79-åringen, som kanskje huskes best for den livreddende innsatsen han gjorde i forbindelse med München-ulykken.

– Han er en spesiell mann – det er det ingen som helst tvil om. Jeg er veldig tilfreds med at vi skal være med på dette, sier han om testimonialen til radiokanalen U105.8FM.

Videre er Ferguson er full av lovord om den tidligere burvokteren.

– United signerte ham fra Doncaster for omtrent £23,000, tror jeg det var. Og når du ser hva spillere koster den dag i dag, er det ingen tvil om at han var et røverkjøp, sier skotten, og legger til:

– Han var en svært modig keeper, og han hadde en stor karriere. Jeg husker godt at han spilte for Nord-Irland i VM i 1958. Jeg kommer aldri til å glemme det at han spilte de siste kampene med brukket ribbein. Han hadde mange kvaliteter og var ved stort mot – slik alle keepere er nødt til å være.

Powered by Labrador CMS