– Gjør nordirer stolte

Jonny Evans skryter av Harry Gregg, helten fra flyulykken i 1958 som snart skal ha sin egen testimonial.

Publisert Sist oppdatert

Neste uke sender Sir Alex Ferguson det han har sagt er et sterkt mannskap til Windsor Park i Nord-Irland. Harry Gregg, en av spillerne som reddet mange av sine lagkamerater ut av det brennende flyvraket på rullebanen i München i 1958, skal hedres med en testimonial.

Evans er den eneste nordiren på Uniteds førstelag i øyeblikket, men en skade han pådro seg mot Everton kan sette en stopper for forsvarsspillerens deltakelse i landsmannens hederskamp.

– Harry var innflytelsesrik da han reddet mange liv. Som nordire gjør det meg svært stolt. Man hører historier når man vokser opp og det er noe som klistrer seg til hjernen, sier Evans til Belfast Telegraph.

Midtstopperen vet godt hvor stort United er den korte turen over vannet.

– Det var enten Manchester United eller Liverpool for fansen som vokste opp. United er enormt i Irland. Går man rundt på Old Trafford har annenhver person irsk dialekt. De kommer til å elske at vi kommer dit.

– Da jeg var yngre og vokste opp i Belfast, ville muligheten til å se United ha vært utrolig. Forhåpentligvis blir det en fin begivenhet. Vi håper på å lage et show for alle.

Powered by Labrador CMS