– United slår j***ig tilbake

Publisert Sist oppdatert

– Dette var veldig kult! Det var gøy for både oss og publikum. Alle som kom fikk se en åpen, målrik og morsom kamp, sier Moa til United.no.

DEILIG Å SCORE MOT UNITED

Den norske landslagsspissen og hans lagkamerater i Hanover hadde United i kne med 3-1, godt hjulpet av Moas mål. Likevel synes den tidligere Vålerenga-spissen at United viste klasse.

– Jeg synes det var svært morsomt å møte United, men vi sliter litt med å henge med når United setter opp tempoet..Men totalt sett synes jeg vi klarer oss fint. Vi viser oss fra en fin side og skaper masse sjanser. I tillegg får jeg jo et mål, og det er gledelig. Som Liverpool-supporter er det jo ekstra godt å få en scoring mot United, gliser Moa. Det var særlig møtet med en bestemt United-spiller som fikk Moa til å smile.

– Det var svært gøy å møte Nemanja Vidic. Jeg liker å møte de beste, for da blir jeg bedre spiller selv- Det blir veldig bra for United å få Vidic tilbake. Jeg følger jo med på Premier League, og han har kommet i gang etter skademarerittet sist sesong.

– BARE RYKTER

Liverpool-supporteren Moa har selv blitt koblet til United, men selv tror spissen at det var langt frem til en eventuell avtale med United. – Ting ble blåst veldig opp i media og det var nok litt lenger i fra at det skulle være noe konkret enn det som kom fram i media, sier MoaMen legger til: – Men hvem er det som ikke ville skrevet under for en av verdens beste klubber. Når det er sagt har jeg har det bra her, og vi får se hva tiden og fotballen bringer.– Hvem holder du som favoritter til årets sesong?– Jeg tror Manchester United kommer j***ig sterkt tilbake!
Powered by Labrador CMS