Irritert over baklengsmålene

Publisert Sist oppdatert

Sir Alex var opptatt med «andre klubbæren» igjen, uten at det trengs å spekulere i hva her. Det kan ryktespalten ta seg av.

Dermed ledet Mike Phelan United i lørdagens kamp i Tyskland.

Etterpå var han tydelig skuffet over baklengsmålene.

Det første kom etter en svak retur av Anders Lindegaard. Det andre etter en tapt duell rett foran keeper, og det tredje da Moa fikk en masse rom og så leverte et nydelig hælspark inne i feltet. Da irriterte det mer enn hva målene fremover gledet.

– Det var det viktigste. Vi er skuffet over å gi bort de målene vi ga Hannover.

– Vi burde ikke gjort det, de var for billige, men heldigvis, vi kom tilbake, viste vinnervilje og selvfølgelig, det er viktig å score mål også. Vi kan ikke slite med det når vi kommer til serien, fortsatte han.

Han skrøt veldig av Tom Cleverley, som muligens var banens beste sentralt i banen i sin første kamp for United i sommer.

– Han så veldig bra ut, og er nok foran skjema. Ryan Giggs (som også debuterte for sesongen) har nok lenger igjen, sa Phelan.

Det var altså A-lagets siste kamp, selv om et sammensatt United-lag (United XI) også skal spille mot Aberdeen tirsdag. Muligens får A-lagsspillere som trenger kamptrening også spilletid der.

Powered by Labrador CMS