hannibal040223

– Jeg har lært mye

Publisert Sist oppdatert

Hannibal Mejbris tid i Birmingham City er over for denne gangen, og midtbanespilleren er nå klar for en skikkelig ferie etter spill i en divisjon som kan være ganske utmattende.

– Championship er en veldig tøff liga, så jeg skal ha en god ferie. Etter det vil jeg tenke på neste sesong, og gjøre meg klar for sesongoppkjøringen min med Manchester United, sier Hannibal i et intervju med Birmingham Mail.

På spørsmål om det kan bli en retur til St Andrew’s, så avviste ikke Hannibal det fullstendig – men akkurat det kan selvsagt ha vært bare høflighet, siden det tross alt var lokalavisa han snakket med, og de skriver også at det virker usannsynlig at han kommer tilbake selv om hovedtrener John Eustace er såpass stor fan at han tidligere i sesongen beskrev Hannibal som «a £20million player».

hannibal020123
TROR HAN HAR LÆRT MYE AV LÅNEOPPHOLDET: Hannibal Mejbri.

20-åringen hadde ikke den beste våren i Birmingham, men han mener uansett at oppholdet har vært svært lærerikt.

– Det var en veldig god erfaring [å ha med seg]. Jeg har lært mye, og fansen var helt utrolige med meg. Jeg må gi dem alt jeg har på banen, og det er det jeg har prøvd å gjøre.

I februar scoret Hannibal sitt første seniormål da han sjokkerte WBA-keeper David Button med et lurt frispark, og denne scoringen vant også prisen for sesongens beste Birmingham-mål.

– Noen hatere sier at det ikke var det jeg prøvde på, men tro meg, det gjorde jeg. Jeg vet hva jeg er god for.

Powered by Labrador CMS