– Kan flyttes opp til førstelagstreningene allerede denne uka

Publisert Sist oppdatert

Å flyttes opp til førstelagstreningene betyr kanskje mer nå under pandemirestriksjonene enn tidligere: det innebærer nemlig at du må skifte «boble». Det gjør at en ikke kan gjøre som ellers, hvor spillere bytter på hvilke treninger de er med på.

Svært troverdige The Athletic skriver at det har blitt bestemt at det neste steget for Shola Shoretires utvikling er at han skal trene med førstelaget. 17-åringen har trent med A-laget tidligere også, men nå skal det altså skje mer regelmessig, og denne endringen kan potensielt skje allerede denne uka.

LES OGSÅ: Talentet som har slått alle rekorder

STORTALENT: Shola Shoretire.

Shoretire scoret hat-trick i fredagens U23-kamp, og hadde også en målgivende pasning.

Den målgivende pasningen var til Hannibal Mejbri, og The Athletic skriver at også han er aktuell for å bli en del av Ole Gunnar Solskjærs treningsøkter, men at denne uka kanskje blir i overkant tidlig for 18-åringen på grunn av en ankelskade han pådro seg mot Blackburn.

LES OGSÅ: Derfor er han den største akademistjernen

HAR IMPONERT: Hannibal Mejbri.

Det er ventet at både Shoretire og Mejbri fortsatt vil spille kamper for U23-laget selv om de trener med førstelaget. I så fall må de, som andre A-lagsspillere (som Amad Diallo og Brandon Williams) som har vært innom U23-laget, reise seperat fra resten fordi de er i førstelagsboblen.

Se høydepunktene fra 6-4-kampen til United-reservene:

Powered by Labrador CMS