MejNick

ESPN: Misfornøyd Rangnick sendte Mejbri ned på U23-laget igjen etter «hensynsløst» Liverpool-innhopp

Publisert Sist oppdatert

Hannibal Mejbri fikk sin første og hittil eneste opptreden for førstelaget til United denne sesongen da han ble byttet inn med seks minutter igjen av det ydmykende 4-0-tapet borte for Liverpool i april.

Tunisieren brukte sjansen til å gå hardt inn i en duell med Liverpool-kaptein Jordan Henderson, noe han fikk det gule kortet for. Han gikk deretter like hardt til mot Naby Keïta, og var nok heldig som slapp unna sitt andre gule på få minutter.

Kommentator og tidligere United-spiller Gary Neville uttalte på Sky Sports’ sending at Mejbri gjorde ham «stolt» med sin opptreden, en kommentar han senere gikk tilbake på.

En ting som virker klart er at Ralf Rangnick i alle fall ikke ser ut til å ha latt seg imponere. 

ESPNs United-journalist, Rob Dawson, skriver nemlig at tyskeren irettesatte Mejbri for det som omtales som et «hensynsløs» og «uberegnelig» innhopp.

Liverpool v Manchester United - Premier League
TOK I ET TAK: Hannibal Mejbri hadde muligens noe overtenning da han kom inn fra benken borte mot Liverpool.

Som en slags straff skal Rangnick ha sendt Mejbri ned igjen på U23-laget for å trene, til tross for at United-manageren tidligere i sesongen uttalte at unggutten ville være del av førstelaget ut sesongen.

Mejbri har spilt begge U23-lagets kamper siden Liverpool-kampen. Han var ikke i troppen da førstelaget tapte 3-1 mot Arsenal, og var heller ikke med da United slo Brentford 3-0 hjemme.

Den tunisiske landslagsspilleren fikk riktignok en plass på benken i møtet med Chelsea.

FACEBOOK
Powered by Labrador CMS