PPHM

Både Pogba og Mejbri del av fredagens tropp

Paul Pogba er med i troppen mot Middlesbrough. Det er også Hannibal Mejbri, som nå blir en fast del av førstelagstroppen. Det er derimot flere spillere som går glipp av fredagens FA-cupdyst.

Publisert Sist oppdatert

– Paul vil være en del av troppen. Jeg bruker ham kanskje til og med fra start, forklarte Ralf Rangnick på pressekonferansen før oppgjøret mot Middlesbrough.

Pogba har ikke spilt en kamp for United siden 2-2-kampen borte mot Atalanta i Champions League. Like etter ble han skadet på trening med Frankrike og midtbanedirigenten har siden vært ute i nesten tre måneder.

Bilder fra Uniteds treninger på Carrington har vist Pogba i full trening med resten av troppen og nå bekrefter Ralf Rangnick at franskmannen er klar for comeback.

Atalanta v Manchester United: Group F - UEFA Champions League
ENDELIG TILBAKE: Det er tre måneder siden Paul Pogba spilte sin siste kamp for United, borte mot Atalanta i Champions League. Nå er han høyaktuell til å starte mot Middlesbrough i FA-cupen.

Mejbri blir del av førstelaget

En annen spiller som kommer til å være del av troppen til fredagens cupoppgjør er midtbanejuvelen Hannibal Mejbri.

19-åringen har brukt mesteparten av tiden de siste månedene på å representere det tunisiske landslaget, både i det arabiske mesterskapet og i Afrika-mesterskapet.

Nå kommer Mejbri til å være del av førstelaget ut sesongen.

– Fra nå av kommer han til å trene med oss og være en fast del av stallen. Han kommer også til å være del av troppen til morgendagens (fredag) cupkamp, sier Rangnick til MUTV.

hannibal181221t
LOVENDE UNGGUTT: I en alder av bare 19 år har Hannibal Mejbri allerede rukket å få med seg elleve landskamper for Tunisia.

Mejbri har vært en viktig mann for Tunisia, spesielt under Arab Cup, som ble spilt i desember.

Uniteds unge stortalent startet samtlige kamper i turneringen og ble også kåret til banens beste spiller ved flere anledninger. Nå har han også overbevist United-manager Rangnick.

– Jeg så ham spille i finalen og etter det jeg har sett, mener jeg at han er et lovende talent. Han fortjener å være del av gruppen ut sesongen og også å ta del i morgendagens kamp.

Fire spillere utilgjengelige

Samtidig er det flere spillere som ikke rekker fredagens FA-cupoppgjør. 

– Edinson (Cavani) kommer først tilbake i helgen. Han ringte meg for et par dager siden og spurte om han kunne få to ekstra dager hjemme og jeg sa ja ettersom han ikke ville være aktuell i startelleveren uansett på grunn av sen tilbakekomst til Manchester og jetlag.

– Victor Lindelöf har vært syk hele uken og har ikke trent, så han kommer også til å gå glipp av kampen. Det samme gjelder Jesse. Han spurte meg og klubben om å få noen dager fri for å klarne tankene, men han er tilbake på mandag.

– Eric Bailly kom tilbake fra Afrika-mesterskapet onsdag, men har problemer med en hoven ankel og blir ikke klar til fredag, forklarte Rangnick. 

FACEBOOK
Powered by Labrador CMS