Jesse

Se hvem som er tilbake på Carrington!

Fredagens treningsbilder viser at ytterligere to United-spillere er tilbake fra ferie.

Publisert Sist oppdatert

Se bildegalleri nederst i saken!

Uniteds Premier League-åpning mot Leeds kommer stadig nærmere for hver dag som går. Følgelig returnerer flere og flere av førstelagsspillerne tilbake til treningsfeltet og fredagens bilder fra Aon Training Complex viser at enda to spillere er ferdige med sine ferier.

Jesse Lingard og Hannibal Mejbri er nemlig begge å observere på bildene klubbfotograf Matthew Peters har knipset under fredagens trening.

Grunnen til at de to er senere tilbake på Carrington enn de 24 andre spillerne på feltet har nok å gjøre med at begge var i aksjon for sine landslag tilbake i begynnelsen av juni.

Lingard var med i Gareth Southgates 33 mann store bruttotropp før EM og spilte i begge oppladningskampene, mot Østerrike og Romania. Dessverre for 28-åringen ble det ikke noen plass i den endelige EM-troppen.

Dermed kom ferien tidligere for spilleren som imponerte på utlån i West Ham foregående sesong.

Money Mase
BACK IN BUSINESS: Her er den tunisiske landslagsspilleren Hannibal Mejbri tilbake i action på Carrington.

Mejbri var også inne i landslagsvarmen, da han fikk sine tre første landskamper for Tunisia i starten av forrige måned. Driblefantomet fikk innhopp i kampene mot Kongo og Algerie, før han fikk startdebuten i seieren over Mali.

Nå er spørsmålet om de to blir å se når United spiller sin første treningskamp mot Derby søndag. Med bare to dagers treningsgrunnlag, er det ikke utenkelig at Ole Gunnar Solskjær velger å spare de to offensivt anlagte spillerne. Samtidig vil nok nordmannen ønske å ha de to tilbake i full vigør så fort som mulig.

(+) Her kan du lese hva vi mener er det sterkeste laget Ole Gunnar Solskjær kan stille med sine tilgjengelig spillere på Pride Park.

OG (4)
SPARER HAN DE NYANKOMNE?: Ole Gunnar Solskjær må finne ut om det er litt for tidlig å slippe til Jesse Lingard og Hannibal Mejbri.

Med Lingard og Mejbri har 26 spillere figurert på klubbens treningsbilder siden oppkjøringen begynte foregående mandag:

Keepere: Nathan Bishop, Tom Heaton, Dean Henderson, Lee Grant, Matej Kovar.
Forsvarsspillere: Di’shon Bernard, Will Fish, Teden Mengi, Alex Telles, Axel Tuanzebe, Aaron Wan-Bissaka, Brandon Williams.
Midtbanespillere: Ethan Galbraith, James Garner, Dylan Levitt, Jesse Lingard, Juan Mata, Nemanja Matic, Hannibal Mejbri, Andreas Pereira, Shola Shoretire.
Angripere: Tahith Chong, Anthony Elanga, Mason Greenwood, Joe Hugill, Facundo Pellistri.

Bilder fra fredagens treningsøkt:

Powered by Labrador CMS