– United er bedre nå

Gylfi Sigurdsson tror at Swansea kommer til å få det tøft på eget gress.

Publisert Sist oppdatert

Lørdag reiser Manchester United til Wales for å forsøke å hente tre poeng til Manchester. Da lagene møttes i august, var de røde fra Manchester store favoritter etter å ha lagt en lovende sesongoppkjøring bak seg.

Men det var gjestene fra Swansea som trakk det lengste strået. Islandske Gylfi Sigurdsson ble matchvinner med sin scoring i andre omgang.

Det sitter selvsagt langt fremme i minnet til islendingen.

– Det er ikke det fineste målet jeg har scoret, men å score vinnermålet på Old Trafford er noe jeg har drømt om hele livet. Det var fantastisk – en dag jeg aldri vil glemme, forteller Gylfi Sigurdsson til South Wales Evening Post.

25-åringen er tilgjengelig igjen etter å sonet ferdig karantenen for den unødvendige utvisningen han pådro seg mot cupoverraskelsen Blackburn Rovers. Nå møter han og de andre hvitkledde et revansjelystent Manchester United.

– Folk snakker om at måten Manchester United spiller på er annerledes, men fotball handler om å få resultater. I øyeblikket plukker de med seg tre poeng nesten hvor enn de drar, sier Sigurdsson.

Gylfi Sigurdsson jubler
AVGJORDE: Gylfi Sigurdsson senket Manchester United på Old Trafford i august. David de Gea var på ballen, men hadde ikke marginene på sin side da ballen forsvant over målstreken.

– De spilte kanskje ikke sin beste fotball mot Preston, spesielt ikke i første omgang, men de tok seg sammen  og vant, legger han til.

Det er kun Southampton, Tottenham og Chelsea som har klart å få med seg tre poeng fra The Liberty denne sesongen. Samtidig har Garry Monks gutter sett svekket ut etter salget av Wilfried Bony, og den overraskende borteseieren mot Southampton var den første siden Gylfi Sigurdsson avgjorde mot Aston Villa på Boxing Day.

– Vi vet at det kommer til å bli veldig tøft. Vi er nødt til å ta vare på sjansene om vi skal ha en mulighet. Alle må prestere opp mot sitt aller beste, og vi er nødt til å forsvare oss veldig bra, sier Sigurdsson.

Han mener at United har tatt flere steg siden forrige møte.

– Jeg synes de er et bedre lag nå enn da vi møtte dem på åpningsdagen. De har gjort mange forandringer siden da. Manageren har trengt litt tid, men spilleren har blitt vant til metodene hans, og nå får de resultater. De er i god form i øyeblikket, mens vi ønsker å komme tilbake i den formen vi viste i starten av sesongen.

Sigurdsson drømmer om en ønskereprise.

– Nok et mål mot United ville vært fantastisk. Men jeg vil heller ha tre poeng, slår han fast.

Powered by Labrador CMS