Håper United vinner seks strake

Samir Nasri vil nemlig spille ligafinale 30. april.

Publisert Sist oppdatert

United leder Premier League med ett poeng når ni kamper gjenstår, og mange United- og City-fans drømmer nok om at gullet sikres så tidlig så mulig for å slippe all nervøsiteten i innspurten.

City-spiller Samir Nasri deler imidlertid ikke den tanken.

Han ønsker faktisk at United vinner sine seks neste kamper, slik at det blir en ren gullfinale på Etihad Stadium mandag 30. april.

– Ja, jeg håper faktisk at United og vi vinner kampene våre frem til den kampen. Så det blir en ren finale her, sier han.

– Det vil bli mer interessant for alle hvis de vinner sine kamper, og United vil være med helt til slutt. De har erfaringen og en manager som har vært med på dette i 25 år.

– Hadde jeg ønsket at de skulle tape så må man uansett være realistisk, og jeg tror ikke de vil tape spesielt mange kamper. Først og fremst fordi de ikke har så mange vanskelige kamper igjen, dernest at de har erfaringen i den type kamper.

– Men jeg er sikker på at vi kan vinne våre ni siste kamper. Gjør vi det, så blir vi mestere. Seieren over Chelsea var et signal til United om at vi er her til siste slutt.

Powered by Labrador CMS