Raser mot Varela-tatovering

Frankfurt vurderte å forlenge Varela-lånet, men da han fikk en infeksjon i tatoveringen sin og måtte stå over cupfinalen, fikk ledelsen nok.

Publisert Sist oppdatert

Etter en lovende start på låneoppholdet i Eintracht Frankfurt, surnet det raskt da Guillermo Varela fikk seg en stygg skade og måtte stå over store deler av sesongen.

Noen lovende prestasjoner etter å ha ristet av seg skaden, kunne imidlertid ført til at utlånet ble en suksess, som sågar kunne blitt kronet med spilletid i finalen av den tyske cupen mot Dortmund lørdag.

Slik ble det ikke.

Mot klubbeledelsens vilje valgte backen å la seg tatovere på armen rett i forkant av cupfinalen, og som om ikke det provoserte Frankfurt nok, fikk han i tillegg en infeksjon i den tatoverte delen av armen.

Dette gjør at Frankfurt terminerer lånekontrakten med umiddelbart opphold.

– Guillermos historie i Eintracht slutter her og nå. Klubben kan ikke godta at en spiller som ikke lytter til instruksjonene fra trenerne og legene, sier sportsdirektør Franko Babic ifølge FourFourTwo.

– Vi vurderte å forlenge lånet hans, men det er naturligvis ikke lengre noe vi trenger å tenke på. Guillermos opphold blir terminert med umiddelbar effekt, sier Babic.

(Bildet over viser Varelas venstre arm – den høyre har vært tatoveringsfri inntil nylig).

Ifølge det tyske fotballmagasinet Kicker, har tatoverøingen på Varelas høyrearm ikke engang blitt fullført enda. Han har fått beskjed om at han trenger flere runder med tatovering før det er ferdig, og det er først etter at armen er frisk igjen.

Powered by Labrador CMS