Er han moden nok?

Kan Guillermo Varela være mannen som overtar høyrebacken i Manchester United?

Publisert Sist oppdatert

22-åringen fra Uruguay er en av de glemte menn på Old Trafford. Han ble hentet til United fra Peñarol i juni 2013 etter tidligere å ha imponert Sir Alex Ferguson under prøvespill på Carrington. Da så David Moyes tok opp tråden, gjorde han Varela til sitt første spillerkjøp og utstyrte ham med en 5-årskontrakt.

I debutsesongen var den unge søramerikaneren fast innslag på Warren Joyces U21-lag. Med sin fart og gode teknikk gjorde han et så fordelaktig inntrykk at vi foran 2014/15-sesongen så frem til å få se ham i et og annet innhopp for førstelaget.

Sendt til Madrid

Isteden ble han lånt ut til Real Madrid for å spille for de hvitkleddes rekrutteringslag, Castilla, under overoppsyn av legendariske Zinedine Zidane.
I en ellers vanskelig sesong for madrilenernes 2. lag har rapportene om den fortsatt unge uruguayanerens innsats igjen vært positive. Han fikk til sammen 33 kamper før utlånsperioden var over, og viste så gode takter at han sågar ble innlemmet i førstelagets Champions League-tropp – riktignok uten å oppnå spilletid.

Hva nå?

Nå er tiden snart inne for at Varela skal returnere til Manchester. Der skal det bli spennende å se hvilke planer klubben har for hans videre karriere. United trenger en stabil høyreback, og kanskje har Guillermo Varela vokst seg moden nok til å ta utfordringen på strak arm?

Hva tror vi – er Guillermo Varela en mann å satse videre på?

Powered by Labrador CMS