Alle gode ting er tre

Den første sesongen handlet om å tilpasse seg. Den andre var han på lån. Nå er endelig Guillermo Varela klar til å slåss om en plass på laget.

Publisert Sist oppdatert

Flere unggutter har fått sjansen på et skaderammet United-lag denne sesongen. Cameron Borthwick-Jackson er den som har imponert mest, men også Guillermo Varela har klart seg bra de gangene han har måttet i aksjon.

Nå føler spilleren, som faktisk ble David Moyes sitt første United-kjøp, at han omsider er klar for å kjempe om en plass på laget.

– Det første året handlet om å finne seg til rette i Manchester. Det andre året var jeg på lån og nå er jeg tilbake  i klubben og manageren har gitt meg sjanser til å vise hva jeg kan. Jeg er veldig glad for å ha fått disse mulighetene, sier Varela til Manutd.com.

FERSK: Varela sammen med tidligere United-topp Michael Boliongbroke etter at han har skrevet under.
FERSK: Varela sammen med tidligere United-topp Michael Boliongbroke etter at han har skrevet under.

Varela legger ikke skjul på at det var en stor utfordring å komme til engelsk fotball, hvor det fysiske aspektet spilte en langt større rolle enn det tilfellet var i Uruguay.

– Nå føler jeg at jeg har tilpasset meg 100 prosent til den engelske ligaen. Jeg er vant til tempoet og den fysiske biten nå. Jeg tror jeg har lært det meste, og jeg har utviklet den fysiske siden av spillet mitt, sier han.

Nå håper 22-åringen på en lang og suksessfull United-karriere

– Nå handler det om å jobbe hardt og vinne trenerens tillit. Jeg ville elsket å spille lenge for Manchester United, sier Varela. 

 

Powered by Labrador CMS