Sam Johnstone har stått de to første kampene for England.

– Vi kan matche alle

Keeper Sam Johnstone har selvtillit før han skal representere England i U20-VM.

Publisert Sist oppdatert

U21-EM er snart over, men allerede på fredag starter U20-VM i Tyrkia. Angelo Henriquez skal representere Chile, nysigneringen Guillermo Valera er med for Uruguay, mens Tom Thorpe, Larnell Cole og Sam Johnstone er i Englands tropp.

Etter at Englands U21-landslag skuffet i EM, har U20 mer press på seg for å prestere. Johnstone tror at England kan innfri.

– Vi har mange gode spillere, så hvis vi kan få lagspillet til å fungere kan vi utfordre hvem som helst. Mange av guttene har spilt mye førstelagsfotball denne sesongen, og forhåpentligvis kan de ta med seg erfaringen og bli suksessfulle på landslaget, sier Johnstone til ManUtd.com.

Johnstone forteller at dette er første gang han bor så tett med flere av landslagsspillerne, derfor er det godt å ha kjente ansikter som Thorpe og Cole i troppen.

– De har gjort det bra denne sesongen, så det er fint å ha dem med, sier han.

Englands turnering starter lørdag 23. juni mot Irak. Deretter venter kamper mot Henriquez’ Chile og Egypt. Det er ingen drømmegruppe, mener Johnstone.

– Det blir en tøff oppgave å gå videre fra gruppen. Det kommer til å bli tøffere enn det virker som ved første øyekast, sier han.

Powered by Labrador CMS