Sam Johnstone

5 x United på tv

OPPDATERT 14.15: Tilgang til Eurosport/Eurosport 2? Da har vi et godt tips til hvordan å tilbringe onsdag ettermiddag.

Publisert Sist oppdatert

U20-VM i Tyrkia fortsetter onsdag med kamper i Gruppe E og F. Det betyr at samtlige United-representanter under mesterskapet skal i aksjon.

England, med Sam Johnson, Tom Thorpe og Larnell Cole i troppen, møter Angelo Henriquez og Chile i Antalya, mens Guillermo Varela og hans Uruguay møter New Zealand i Bursa. Dessverre – og stikk i strid med det som tidligere ble opplyst – spilles begge kampene klokken 17.00.

Men, de kan følges på tv.  Den førstnevnte på Eurosport og den andre på Eurosport 2.

Gruppe E
Mens Chile kom fra søndagens åpningskamp med 2-1-seier og full pott mot Egypt, gikk det verre med engelskmennene. 2-2 mot Irak var så avgjort ikke resultatet de var ute etter, spesielt ikke etter langvarig dominans og til og med en tilsynelatende trygg 2-0-ledelse.
Men så klarte laget likevel å rote to av de tre poengene. En ellers glimrende Sam Johnstone klønet det til og forårsaket straffesparket som førte til 2-1, mens et for anledningen tafatt forsvar tillot utlikning langt inne på overtid. Dermed fikk England en ekkel start på VM-spillet, og trenger en opptur mot gruppeleder Chile. Men så spørs det hva Angelo Henriquez finner på. Vær trygg på at han er lysten på å overliste sine klubbkamerater!

Gruppe F
I likhet med sine kommende engelske medspillere, kan heller ikke nyinnkjøpte Guillermo Varela si seg fornøyd med resultatet i åpningskampen. Allikevel har vi liten tro på at 0-1 mot Kroatia vil få større følger for søramerikanerne. Isteden er vi bortimot overbevist om at Uruguay ikke bare tar seg av kveldens motstander New Zealand, mens også gruppens fjerde lag, Usbekistan. I så fall blir det avansement til mellomspillet for Varela & co.

Powered by Labrador CMS