Håper på samarbeid

Carlisle-manager Greg Abbott håper James Chester (bildet) er første av mange United-spillere på utlån til League 1-klubben.

Publisert Sist oppdatert

Tirsdag ble det klart at James Chester tilbringer første halvdel av sesongen på lån i Carlisle, som første United-spiller siden Ronnie Wallwork dro dit i 1997. Carlisle-manager Greg Abbott tror ikke det går 13 år før neste United-spiller kommer inn dørene på Brunton Park:

– Jeg har jobbet med å hente en eller to United-spillere en stund, og James er den vi fikk gjennombruddet med, sier Abbott til TimesAndStar.co.uk.

– Forhåpentligvis er dette starten på et fint forhold, fordi Manchester United har mange talentfulle unggutter som kanskje føler at veien videre er blokkert på grunn av antallet kvalitetsspillere de har.

Abbott er tidligere lagkamerat og trenerkollega med Warren Joyce, Ole Gunnar Solskjærs assistent på reservelaget. Med hans hjelp fikk Carlisle-manageren Chester til klubben, noe han er strålende fornøyd med.

– James er en god forsvarsspiller. Han er komfortabel med ballen i bena og vil tilføre ro til forsvarsfireren og utvikle et godt samarbeid med Ian Harte.

– Han er ikke den største gutten, men er veldig god i luften. Forsvarskunsten går ut på å posisjonere seg riktig, samt å oppdage og håndtere fare, og disse kvalitetene har han rikelig av, sier han.

Powered by Labrador CMS