– Van Gaal er problemet

Thierry Henry mener at Van Gaal er Uniteds problem, og får støtte fra Graeme Souness.

Publisert Sist oppdatert

Thierry Henry føler seg sikker i sin sak: Manchester United blir ikke blant de fire beste i årets Premier League.

Den franske Arsenal-legenden er ikke overbevist av det Manchester United har vist denne sesongen, og tror heller ikke at sesongavslutningen kommer til å vippe Uniteds vei.

– Folk driver og forteller meg at det er i ferd med å løsne for dette United-laget. Men etter 28 Premier League-kamper, venter jeg fortsatt. Tiden løper ut nå, og alt må falle på plass for Louis van Gaal, uttaler Thierry Henry til The Sun.

– United klarer ikke topp fire

Franskmannen mener at hovedproblemet er at Van Gaal ikke vet hva som er hans beste lag.

– Dette United-laget ser ut til å være et stykke unna. Spillerne ser ut til å slite med å forstå taktikken og spillestilen. Problemet er at Van Gaal. Selv om han er en super manager, virker det som om han ikke vet hva som er hans beste lag.

Henry var optimistisk på Uniteds vegne før sesongen. Det er han ikke lenger.

– Før sesongen var jeg ikke i tvil om at United ville bli blant topp fire og returnere til Champions League. Nå ser det ut som om de fire plassene vil gå til Chelsea, Manchester City, Arsenal og Liverpool.

rvp-henry2
LEGENDER: Thierry Henry er en av tidenes legender i Premier League. Det er også Robin van Persie, som forlot Arsenal og skjøt Manchester United til seriegull i 2012/13-sesongen.

– Må underholde på Old Trafford

Heller ikke Graeme Souness er overbevist av Van Gaal. Den tidligere Liverpool-manageren er enig i påstanden om at nederlenderen ikke vet hva som er hans beste lag.

– Denne perioden er helt avgjørende. Denne sesongen har ikke gått som United hadde ønsket, men de har klart å få med seg en del gode resultater, til tross for dårlige prestasjoner, sier Souness til Sky Sports News.

– De har byttet og forandret laget og systemet så mye. Van Gaal har brukt 31 spillere allerede denne sesongen og spillerne vil ha kontinuitet, legger han til.

Souness mener at det er på tide at Van Gaals Manchester United overbeviser og underholder Old Trafford-publikumet.

– Det er en veldig vanskelig jobb han har, fordi det er ingen steder hvor det er press på å vinne med stil enn på Old Trafford. Han har slitt med å gjøre det, og nå er vi i midten av mars og han har fortsatt ikke klart det.

Powered by Labrador CMS