– Han ville egentlig ikke hilse på Suarez

Liverpool gir seg ikke. – Evra satt sikkert oppe hele natta for å pønske ut det der, sier Glen Johnson nå.

Publisert Sist oppdatert

United og Liverpool har brukt mye tid de siste månedene på saken mellom Luis Suarez og Patrice Evra. Men selv om Suarez har fått sin straff og Liverpool som klubb omsider har beklaget en del av det som skjedde, så klarer ikke alle å sette en strek.

Nå er det Glen Johnson som prøver å legge mer skyld på Evra igjen.

– Evra var lur på Old Trafford, sier Johnson i et såkalt eksklusivt intervju med Daily Mail.

– Han var det fordi – og jeg prøver ikke å være morsom – men hvis jeg ville ta deg i hånda så ville jeg holde hånda ut foran meg, men hvis hånden er her nede, ved siden av hofta, så vil jeg egentlig ikke hilse på deg.

– Og det var derfor Luis (Suarez) ikke ville hilse på ham. Fordi hånda hans var der nede.

– Hva skulle Luis egentlig gjøre? Skal man hilse på noen når de holder hånda nede? Men så, fordi Luis ikke gjorde det, så tok Evra tak i armen hans da han gikk forbi, for å si til alle «Se, jeg ville hilse, men han ville ikke…»

– Han fulgte Luis med øynene som for å si: «Ok, nå har han gått forbi, så nå kan jeg trekke ham tilbake».- Evra satt sikkert oppe hele natta for å pønske ut det. Det var latterlig.

Johnson er Liverpools eneste mørkhudede spiller, men slår også tilbake mot uttalelsene til tidligere United-spiller Paul McGrath. Han mente at Johnson burde nektet å ikle seg den støtte-trøya Liverpool-spillerne brukte for å vise sin støtte til Suarez like etter dommen.

– Det McGrath sa, det var egentlig rasistisk. Rett og slett fordi han kun sier det til meg siden jeg var den eneste fargede spilleren som gikk med trøya. Han valgte altså meg på grunn av hudfargen min.

Vil du lese hele intervjuet med Johnson, og han snakker mye om saken mellom Evra og Suarez, så kan du gjøre det her. (på engelsk)

Powered by Labrador CMS