glazersout010922

MUST-uttalelse om mulig salg

Publisert Sist oppdatert

Tirsdag bekreftet Manchester United at salg potensielt kan være aktuelt for Glazer-familien.

Manchester United Supporters’ Trust har nå kommet med en uttalelse om denne siste utviklingen, hvor de skriver litt om hva de forventer fra eventuelle nye eiere.

Pressemeldingen fra MUST:

«Pressemeldingen i går kveld fra Manchester United, om at klubben er til salgs, bekreftet informasjon vi har hørt i løpet av de siste dagene.

I løpet av de siste 17 årene har Manchester United-fans vært forferdet over klubbens eierskap. I løpet av den perioden har vi vært vitne til en nedgang på banen, og et forfall av stadion. Inntil nylig var også skikkelig dialog med fangrupper fraværende.

Mens supportere har ventet lenge på forandring, så må dette selvsagt være den riktige forandringen.

For øyeblikket trenger klubben investeringer mer enn noen gang. Da trengs det  nytt eierskap.

Enhver potensiell ny eier eller investor må forplikte seg til å følge klubbens kultur, etos og tradisjoner.

De må være villige til å investere for å få United tilbake til å nå gamle høyder, og de investeringene må være frisk kapital som brukes på både spillerstallen og stadion.

Til slutt må enhver ny eierskapsstruktur inkludere supporterne i måten den drives på, inkludert en grad av deleierskap for fansen.

Manchester Uniteds fans er klubbens største ressurs, og holder nøkkelen til å låse opp den virkelige verdien av enhver fotballklubb. Relasjonen må være likeverdig, hvor en deler eierskap og jobber sammen mot de samme målene.»

Supporterklubben har et samarbeid med MUST, noe dere kan lese mer om her.

Powered by Labrador CMS