glazout

Ønsker mail-bombardement og svar fra Sky Sports

Publisert Sist oppdatert

United vinner omsider fotballkamper igjen, men utenfor fotballbanen fortsetter kampen om et mulig eierskifte – selv om det er en kamp som krever tålmodighet før man eventuelt kan juble for seier.

1958-grupperingen er den som har vært mest aktive med synlige demonstrasjoner mot Glazer-familien, spesielt i forbindelse med kamper.

Denne uka ønsker de at United-supportere reagerer mot Sky Sports.

Ifølge 1958-grupperingen har Sky Sports flere ganger bevisst endret lydbildet under TV-sendte United-kamper, for at «Glazers out»-ropene ikke skal høres like bra rundt om i de tusen hjem.

United.no la godt merke til det selv mot Liverpool, da Casemiro ble presentert samtidig som «Glazers Out»-syngingen gikk for fullt på tribunen. Dette var imidlertid ikke med på senere offisielle versjoner fra presentasjonen.

Endring av lydbildet skjedde visstnok både under Liverpool- og Arsenal-kampen.

– Hvorfor? Tror dere ikke på ytringsfrihet? Eller er den bare aktuell når dere mener den skal være det? Er det slik at Glazer-familien har kontaktet Sky og bedt om at lyden fjernes? (…) Har vi blitt til Nord-Korea, spør grupperingen i en lengre mail stilet til en Sky Sports-leder.

Grupperingen har så laget en enkel oppskrift hvor man kan kopiere mailen og sende dette direkte til henne.

Powered by Labrador CMS