Utsetter børsnoteringen?

Ifølge Telegraph kan Glazer-familien komme til å utsette børsnoteringen grunnet et «flyktig marked».

Publisert Sist oppdatert

Uniteds amerikanske eiere har planer om å selge opp til 30 prosent av aksjene i klubben på børsen i Singapore, og i går avslørte en anonym kilde at United har fått akseptert søknaden om børsnotering.

– På det nåværende tidspunktet holder man bare et nøye øye med markedsforholdene, forklarte kilden, som også sa at det ikke nødvendigvis kom til å skje med en gang.

Og får Telegraph rett, blir det heller ingen børsnotering riktig enda. De Florida-baserte eierne ønsker å vente til markedsforholdene er bedre, i stedet for å gå på børs i midten av oktober som først planlagt.

Investorer omtaler det økonomiske markedet i Asia i øyeblikket som flyktig. Euro-krisen påvirker nemlig også markedet i Østen, og i det siste har antallet avtaler i Singapore og Hong Kong redusert betydelig.

I det siste har det også blitt hevdet at kongefamilien i Qatar planlegger et bud på £1,5 milliarder for klubben, men Glazer skal ikke være interesserte i å selge. De mener også at de 30 prosentene som skal børsnoteres er verdt £600 millioner, hvilket betyr at klubbens verdi vil være på svimlende £2 millarder – langt høyere enn de kongefamiliens angivelige prisvurdering.

Powered by Labrador CMS