otol

United-salget satt på pause?

Publisert Sist oppdatert

Da det i november ble kjent at United var til salgs – og flere interessenter meldte seg – så trodde vel de færreste at det hele fortsatt var uavklart nærmere ni måneder etter.

Nå skriver Inews at kilder knyttet til den ene av de to mulige kjøperne mener at hele prosessen er satt på pause.

– Vi har ikke blitt gitt noen informasjon om hva som skjer videre. Det har heller ikke kommet noen tilbakemelding om å endre på budene eller at det skal bli en ny budrunde, slik det var tidligere i prosessen. Det har rett og slett ikke vært noe kommunikasjon i det hele tatt, sier kilden til avisa, som visstnok også beskriver det hele som «snodig».

Det er ikke kjent om sitatene kommer fra kilder knyttet til Sir Jim eller Sjeik Jassim, men det spekuleres generelt i bransjen på om Glazers, etter måneder i tenkeboksen, har kommet frem til at det vil lønne seg å beholde United i stedet for å selge.

En kilde tett på prosessen mener nemlig at Uniteds amerikanske eiere er skuffet over nivået på budene.

Samtidig så skjer det en del innen fotballen nå som kanskje har fått Glazers til å se at United-inntektene bare vil øke fremover. Det forhandles nå om lukrative TV-avtaler i flere land, Premier League blir også bare mer og mer ettertraktet i USA, neste år starter «nye Champions League» og tirsdag offentliggjorde United også en rekord-draktavtale med Adidas. For å nevne noen ting som vil påvirke inntektsstrømmene, selv om det også må legges til at denne utviklingen ikke akkurat kommer overraskende på noen.

Her kan du se hvordan utviklingen i saken har vært de siste ukene og månedene.

Powered by Labrador CMS