Få sesongkort fornyet

Kun 18.000 av 54.000 sesongkort foreløpig fornyet.

Publisert Sist oppdatert

Kun en tredel av sesongkortinnehaverne på Old Trafford har foreløpig fornyet sesongkortene sine kun fem dager før fristen for å fornye går ut, melder den ikke alltid like troverdige kilden goal.com UK idag.

Selv om en betydelig andel av supporterne vanligvis venter til helt opp mot fristen med å fornye sesongkortene sine, skal det i fjor på samme tidspunkt – etter det goal.com forstår – ha vært solgt 30.000 sesongkort. Denne nedgangen kan ha flere årsaker, men motstanden mot klubbens eiere og populariteten «Green & Gold»-kampanjen fikk i siste halvdel av sesongen kan være viktige faktorer som bidrar til motviljen mot å fornye sesongkortene.

Klubben vil ikke uttale seg om salget av sesongkort, men David Gill har tidligere uttalt at han er sikker på at Old Trafford vil fortsette å være fullsatt, til tross for protestene mot Glazer-familien og Manchester United Supporters’ Trust (MUST) sin oppfordring til sesongkortinnehavere om ikke å fornye kortene sine.

– Alle Manchester United-supportere må gjøre alt de kan for å få fjernet dem, sier leder i MUST, Duncan Drasdo, om de amerikanske eierne.

– Skaden de påfører klubben vår kommer bare til å bli verre om de får fortsette. Vi oppfordrer alle Manchester United-supportere til å bli medlemmer i MUST og å ta opp kampen nå.

Avsløringene om sesongkortsalget kommer i forkant av programmet Panorama: Man Utd – Into the Red som vises på BBC1 i kveld klokken 23.35 norsk tid. Programmet fokuserer blant annet på Uniteds finansielle situasjon og Glazer-familiens eierskap, og slår fast at Glazer-familien sliter tungt i kjølvannet av finanskrisen.

– De nye undersøkelsene bekrefter alt vi mistenkte om Glazer-familien: at de ikke er – til tross for hva de har prøvd å få oss til å tro – utmerkede forretningsfolk som har kontroll på gjelden i selskapene sine. De er opportunistiske spekulanter som driver business med stor risiko, avslutter Duncan Drasdo.

Powered by Labrador CMS