Arnold slår tilbake

Markedssjef i United, Richard Arnold, tilbakeviser beskyldninger om at Glazer-familiens eierskap har vært til skade for klubben.

Publisert Sist oppdatert

I forbindelse med at det denne uken er ti år siden den nå avdøde Malcolm Glazer og hans familie overtok styringen på Old Trafford, har supportergrupperingen MUST (Manchester United Supporters’ Trust) beskyldt dem for å ha benyttet sitt eierskap til å tappe United for £1 milliard. I tillegg mener MUST at den amerikanske eierfamilien har vært til hinder for United-dominans i Europa.

Dette er beskyldninger Richard Arnold ikke vil skrive under på. Ikke overraskende inntar han forsvarsposisjon på vegne av de Florida-baserte eierne.

– De har sitt syn, vi har vårt

I en pressemelding fra MUST hevdes det at Glazers, med sine «mangelfulle investeringer, har begått en forbrytelse mot fansen». Men enda verre enn som så mener supportergrupperingen det er at familien «har trukket kolossale summer ut av klubben».

– De (MUST) har sitt syn på saken, men jeg er ikke enig med dem. Jeg mener at de må se det hele i et mye mer langsiktig perspektiv, parerer Arnold ifølge Daily Mail, og viser til at det jobbes hardt for å sørge for at klubben blir drevet på best mulig måte.

Han hevder også at klubben lytter til sine fans:

– Det være seg på Facebook eller Twitter, og vi initierer meningsmålinger. Hvert kvartal spør vi 80.000 fans i 60 land rundt omkring på kloden for å sikre at vi er «up-to-date» med alt som rører seg.

– Supportergrupper er viktige for oss. Noen av dem er høyprofilerte, andre mer ukjente, men vi lytter også til dem, forsikrer Richard Arnold.

Powered by Labrador CMS