– Urettferdig kritikk!

Sir Alex er åpenbart ikke helt i humør om dagen. I kjølvannet av kampen mot Birmingham, kritiserte han publikum for å ha oppført seg "som om de var i begravelse". Nå langer han ut mot alle som kritiserer Glazer-familien.

Publisert Sist oppdatert

Ferguson mener at kritikken mot Glazer er urettferdig, og at forholdet mellom eiere og klubbens ansatte er "svært godt". "De har stått bak oss hele veien," sier manageren, ifølge Sky Sports.

I den senere tid har det kommet for en dag at Liverpool-manager Rafael Benitez har vært i klammeri med klubbens to amerikanske eiere, George Gillett og Tom Hicks, men Ferguson avviser blankt at det finnes tilsvarende problemer på Old Trafford.

"Flere andre klubber har opplevd motsetninger mellom managere og eiere, men se bare hvor glatt alt glir i United. Dette har skjedd til tross for at Glazer-familien møtte motstand fra første stund."

"Protestene var urettferdige, for Glazer ble ikke gitt en sjanse. Likevel forholdt de seg helt rolige, og siden har de ikke gjort annet enn å støtte oss," sier Fergie, og minner om følgende:

"Godt samarbeid starter på toppen, og jeg er glad for å kunne si at det er noe vi har på Old Trafford."

Powered by Labrador CMS