Planer for oppkjøp

VIDEO Velstående United-fans vurderer fremstøt mot Glazer.

Publisert Sist oppdatert

Manchester United Supporters Trust (MUST) har ifølge BBC vært i samtaler med velstående og innflytelsesrike United-fans som ønsker å undersøke mulighetene for å få til et eierskifte på Old Trafford. Gruppen skal ha kontaktet finansmann og kjent United-tilhenger, Keith Harris, for å få ham til å stå i spissen for forhandlinger med Glazer-familien.

Og Harris, som tidligere har ledet ledet forhandlinger som har ført til overtakelser i fire klubber, sier at tiden er inne for å kjøpe Manchester United tilbake fra amerikanerne.

– Man kan nå fornemme at supporteraksjonen virkelig er kommet i siget, og at disse folkene virkelig mener det de holder på med, sier Harris til BBC Sport.

– Det som egentlig sies er at nok er nok, og at det som skjer i klubben er direkte usunt.

Det var på fredag MUST, sammen med "superrike", "innflytelsesrike" investorer var i samtaler med Harris, som bekrefter at møtet fant sted. Selv ønsker han ikke å navngi medlemmene av investorgruppen, men velger isteden å omtale dem som "The Red Knights" (De Røde Ridderne).

– Om jeg kan bistå med å gjøre noe som vil være til beste for Manchester United, så er jeg villig til det, sier han, men vedgår samtidig at han er usikker på hvordan Glazer-familien vil reagere på et tilbud som vil innebære en overgivelse av eierskapet.

Se Keith Harris bli intervjuet av BBC Football Focus.

Powered by Labrador CMS