Jubelnatt for Glazer-familien

Publisert Sist oppdatert

Glazer-familien er ikke spesielt godt likte Manchester United-eiere, men de fleste United-supportere ønsker uansett å se United-suksess selv med det eierskapet.

På bildet over kan en se Joel Glazer jublende med et trofé – men dessverre ikke i United-sammenheng.

Glazer-familien eier som kjent også Tampa Bay Buccaneers, som søndag kveld (eller natt til mandag, skandinavisk tid) vant den 55. utgaven av Super Bowl.

Glazer-familien har eid Buccaneers siden midten av nittitallet, og det ble en Super Bowl-triumf i 2003, men siden har de ikke vært i finalen før i år.

Denne gangen ble det en 31-9-seier over Kansas City Chiefs.

Ole Gunnar Solskjær uttrykte på pressekonferansen før Everton-kampen glede over at laget til sjefene hans var kommet til Super Bowl-finalen.

SOLEKLAR HANDS: Tom Brady under Super Bowl.

Solskjær hyllet Tom Brady

En del av æren for Tampa Bay Buccaneers-suksessen får Tom Brady (bilde over), som ble hentet inn fra New England Patriots i fjor.

Han vant Super Bowl for sjuende gang, og ble for femte gang kåret til Super Bowls mest verdifulle spiller.

Ole Gunnar Solskjær snakket spesifikt om Brady på pressekonferansen.

Han sammenlignet Cavani og Cantona med Brady for evnen med å komme inn i et lag og påvirke det, og ga uttrykk for at han mener at Brady er et godt eksempel også for idrettsutøvere i andre idretter. Brady er i en alder av 43 år tidenes eldte vinner av Super Bowl.

– Tom Brady er et [godt] eksempel for hver eneste idrettsutøver der ute. Det er fortsatt mulig, selv i en alder av 42, 43 eller hva det er han er nå. 

OLE GUNNAR SOLSKJÆR: United-manageren ble på grunn av Glazer-familiens eierskap spurt om amerikansk fotball på pressekonferansen før Everton-kampen.
Powered by Labrador CMS