Rossi kan komme tilbake

På tirsdag spiller United mot Villarreal, som har tidligre United-spiller Guiseppe Rossi på laget. Sir Alex Ferguson sier han kan være interessert i å hente tilbake spissen.

Publisert Sist oppdatert

Da Villarreal kjøpte Rossi fra Manchester United for £6.7 millioner før fjorårets sesong insisterte Ferguson på å legge ved en klausul om at United kan kjøpe han tilbake.

«Vi vil være interesserte i å hente han tilbake. Da Villarreal la inn et bud, la vi inn en tilbakekjøps-klausul. Du holder alltid mulighetene dine åpne», sier Ferguson ifølge Daily Telegraph.

Rossi ble i sin tid i United sett på som et stort talent og mange forventet at han skulle gå inn på førstelaget. Ferguson forteller også at det var en vanskelig avgjørelse å la han gå.

«Det var vanskelig. Grunnen var at han ønsket spill for førstelaget, noe vi ikke kunne garantere. Så enkelt var det. Han gjør det veldig bra nå, og han er en fantastisk spiller», skryter Sir Alex.

Per dags dato har United allerede Wayne Rooney, Dimitar Berbatov, Carlos Tevez og Manucho som spisser. Bak de kommer også Danny Welbeck, som scorte i ligadebuten sin mot Stoke forrige helg, og Fraizer Campbell som har imponert på utlån hos Tottenham. Hvis Rossi kommer tilbake spøker det for Carlos Tevez, som visstnok er frustrert over lite spilletid siden han er tredjevalget bak Rooney og Berbatov. Argentineren kan få sjansen til å imponere Ferguson allerede i kveldens kamp mot Aston Villa, siden Berbatov skadet seg under Bulgarias landskamp mot Serbia.

Powered by Labrador CMS